Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 aprilie Vărsător - Ai mare noroc la bani și locul de muncă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 aprilie Vărsător – Ai mare noroc la bani și locul de muncă

Horoscop Minerva 15-21 aprilie Vărsător

S-ar putea să fii nevoit să faci unele cheltuieli, noroc cu rezervele. Asigură-te că relațiile sunt stabile, în special cu soțul/soția sau partenera/ul. Tepreocupă tot ce este material.

Planurile pe care le-ai pus în mișcare sunt îndeplinite pas cu pas. Este posibilă o surpriză bruscă deoarece câștigurile vin printr-o creștere salarială sau prin promovare.

Urmărește lucrurile îți fac bucurie. Încrederea și bunăstarea vor crește. Este posibil un conflict, inclusiv cu familia, ai grijă să rămâi deschis. Tăcerea poate fi cu adevărat de aur și te va ajuta să obți calmul interior.

Pe de altă parte, dacă nu ești atent ai putea să-ți sabotezi planurile fără să-ți dai seama. În această săptămână, pătratul dintre Soare și conjuncția Saturn – Pluto îți aduce înțelegerea care să îți permită să vezi ce se întâmplă. Această revelație ar putea începe o călătorie care te inspiră să lămurești problema.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Săptămâna este interesantă prin faptul că Jupiter este retrograd în Casa a 11-a, în sector social și a dorințelor și speranțelor. În lunile următoare, până la 11 august, o prietenie promițătoare sau chiar poveste de dragoste s-ar putea dezvolta încet și sigur. Nu încerca să forțezi lucrurile. Lăsă-le să se dezvolte în mod natural și s-ar putea dovedi a fi o relație pe termen lung.

Week-end-ul aduce promisiunea unui eveniment relaxant și plin de pasiune.

Relaţional este timpul să iei o decizie importantă, care poate influența viitorul relației. Dacă nu ești căsătorit, acesta ar putea fi momentul să iei o decizie. Asigură-te că ai o linie deschisă de comunicare, astfel încât să poți decide ce vrei.

În alt sens, ar putea fi un moment potrivit să te deschizi prieteniilor și asociațiilor de marcă și să vă cunoașteți mai bine.
Cineva special este gata să se miște prin viața ta revăzându-te și va face ea următorul pas spre ceva de suflet.

Nu ezita; acționează cu pasiunea pe care o simți. Exprimă ceea ce simți în ultima vreme. Ai idei și observații. Acum că știi cine este persoana și ce te preocupă, te poți concentra asupra a ceea ce vrei de fapt.

Pot apărea diferende între vechii prieteni și noii prieteni, dar aceștia pot fi cel mai bine tratați prin păstrarea unei minți deschise și imaprțiale.

Cum Jupiter este retrograd, vei avea timp să reflectezi dacă ești mulțumit de acțiunile tale romantice anterioare sau dacă ai putea face unele îmbunătățiri nu de alta, dar sunt posibile unele modificări în viitor.

Pătratul dintre Soare și conjuncția Saturn-Pluto îți dă dispoziție pentru companie, dar a fi cu cineva nu este întotdeauna lucrul pe care îl vrei.

Profesional. Reparațiile și renovările la birou sunt stringente, poți să te asociezi în afaceri și să ai o plajă de clienți. Cred că este timpul să iei o decizie mare, poate chiar să refaci un drum înapoi. În mediul de afaceri, întâlnirile sunt necesare așa că asigură-te că îți comunici clar și punctual, ideile.

S-ar putea să te simți frustrat. Problemele la locul de muncă te pot determina să începi căutarea unui alt domeniu de muncă. Nu este însă timpul pentru acțiuni impulsive.

Fii atent la ceea ce spui sau la felul cum lași să îți manifești sentimentele. Fă tot posibilul pentru a termina tot ce ai început. Prietenii de la muncă vor fi o sursă de inspirație și distracție. Dă o turnură pozitivă oricărei probleme cu care te confrunți.

Anticiparea viitoarei săptămâni de lucru poate amortiza lucrurile, la sfârșitul weekend-ului. Încearcă să eviți stresul și tensiunile vorbind cu prietenii și cu familia cum nu ai mai vorbit demult. Dacă trebuie să lucrezi, bucură-te de compania celor din jurul.

Renunțarea și spunând că nu știi care este răspunsul îți dă un sentiment de neîmplinire. Intotdeauna exista o cale, există o soluție, și da, poți găsi această soluție ajutându-i pe ceilalți, făcând cercetări și, mai presus de toate, păstrând o atitudine pozitivă.

Financiar este timpul să finalizezi o vânzare sau o cumpărare pe care ai cântărit-o bine. Încheie contracte sau alte documente juridice numai după o analiză atentă.

O călătorie scurtă poate fi revigorantă și îți va oferi o perspectivă nouă. Ai putea folosi schimbarea de peisaj, cu una care să îți permită să te îndepărtezi de politica de birou și de stres. O întâlnire sau o prezentare în această săptămână ar fi un moment ideal pentru a face publicitate unei idei pe care o ai în mintea.

Asteptă-te și la cateva vești bune, probabil o majorare de salariu sau un bonus. Planurile pentru ultimele săptămâni vor închia un demers fructuos în următoarele zile. Dacă primești o moștenire fii pregătit și pentru unu conflict care se va finaliza doar la Tribunal. Păstrează-ți mintea deschisă și lucrează pentru liniștea ta.

Este posibil ca vorbele tale să fie verificate în sens dublu, pentru acuratețe. Ideile pot fi minunate dacă vor fi punctate de paranteze în care să vorbești despre proiectele viitoare, dar există și șansă ca mesajul să fie unul criptic. Folosindu-ți energia creativă pentru a învăța o nouă limbă te va ajuta cu siguranță în munca ta și ar putea face diferența.

Ca sănătate, optimismul te umple cu energia de care ai nevoie. Determinarea ta de a te bucura de viata ar putea ajunge la un nou nivel, printr-un mod mai sănătos de trai. Poți alege să încerci o nouă formă de exercițiu care să îți ofere antrenamentul și accesul la o viață socială mai vie. Orice activitate care combină ambele dorințe ar fi minunată.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top