Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Scorpion - Decizii de forță majoră

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Scorpion – Decizii de forță majoră

Horocop Minerva 15-21 aprilie Scorpion

Ar putea să te îngrijoreze relațiile acum, cea romantică cel mai mult. Abordează problema cu diplomație. Poate că este timpul să te confrunți cu o separare iminentă.

Dacă te simți singur, adresează-te prietenilor și familiei. Păstrează linia de rutina zilnică la lucru. Fă pași considerabili și eforturile tale ajung din ce în ce mai mult în atenția cui trebuie. Nu intra într-o concurență inutilă cu un inamic. În schimb, continuați să îți demonstrezi aptitudinile considerabile de conducere.

Ai putea fi încurcat de o răsturnare de situație chiar dacă sarcina profesională ar trebui să fie relativ simplă. Aceasta este una din acele momente când ar ajuta să ieși din propria cale pentru că a putea evita blocajele.

Exercițiul te poate ajuta să rezolvi acest lucru, mai ales dacă o faci zilnic. S-ar putea să te ajute să te relaxezi, ceea ce va fi, probabil, o diferență majoră fațăde cum ai început.

Relational, romantismul și divertismentul sunt acum un sprijin. Datorită pătratului Soare – Saturn – Pluto începi săptămâna cu o atitudine mentală pozitivă. Ești dispus să te pui pe treabă când vezi un potențial romantic în cineva. Dacă ești singur și mergi la o primă întâlnire va fi ceva deosebit.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

S-ar putea să fii îngrijora pentru reputația ta, deoarece te gândești prea mult la ce gândesc ceilalți despre tine. Problemele de dragoste pot fi în centrul temerilor tale. Ești nemulțumit, poate și pentru că nu primești o atenție adecvată.

Spune-ți nevoile clar. Poate că este timpul să închei totuși. Ieșirea în afara limitelor obișnuite ale cercului tău social va face legătura cu oameni noi și interesanți, poate chiar cu cineva special și gata să ți se aprindă călcâiele.

Găseștio nouă aventură, o nouă relație, o nouă poveste. Ceva interesant este chiar la colț. În lumea din afară este suficientă atratcție care să te țină ocupat. Bucură-te de muzică, de petrecere sau de participarea la un eveniemnt artistic din afară. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi. Ai abilitatea de a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Fă niște eforturi suplimentare în relațiile tale, romantice și familiale și vei găsi că ai tot sprijinul de care ai nevoie.
Dacă ești un Scorpion autentic, probabil că ai reputația de a fi posesiv și dominator, iar pătratul Soarelui cu Pluto, în weekend, nu te ajută. Doar pentru că ești curios nu înseamnă că ai dreptul să distrugi viața cuiva.

Profesional. Consolidează-ți legăturile și pregătește-te pentru a avansa. Problema este că interesele legate de familie îți distrag atenția. Acest lucru este valabil mai ales dacă planifici o vacanță. Este un moment minunat pentru o evadare scurta. Dacă trebuie să rămâni la locul de muncă, caută modalități de a-i ajuta pe oameni să se distreze.

Chiar dacă nu ești în poziție de autoritate, caută modalități adecvate de a le spune oamenilor ceva bun despre munca lor. Prieteniile la locul de muncă fac zilele mai plăcute.

Ești gata să mergi într-o nouă direcție. Pot apărea însă probleme juridice sau alte conflicte, astfel încât asigură-te că ai toate atuurile în mână. Atitudinea ta de a manevra o situație delicată ar putea dezamorsa unele situații tensionate sau explozive. Ești foarte ocupat, la birou pentru ca acasă să poți gestiona totul. Relațiile și finanțele măresc și ele nivelul de confort.

În mintea ta lucrurile sunt clare, te pregătești pentru o înțelegere extraordinară care să vină la timp pentru a-ți impusiona cariera. Este un moment bun pentru a îndepărta norul de confuzie care te înconjoară, astfel încât să poți privi limpede adevăratele obiective profesionale.

Competențele manageriale sunt admirate și căutate. Concurența este normală, așa că încearcă să nu-ți lași atenția să se abată de la treburile importante. Ține-te de efortul depus pe proiecte de mare amploare sau pe corporații de renume, interesate de munca ta.

S-ar putea să te gândești la reputație și să dorești mai multă bunăvoință la locul de muncă. Acest lucru vine de la rutina zilnica si adoptarea de metode care s-au dovedit a fi de succes in trecut.

Financiar, Jupiter retrograd, va face să îți explorezi potențialul creativ în scheme financiare, astfel încât să poți merge mai departe când va veni timpul pentu ceea ce dorești.

Investește cu înțelepciune orice fonduri noi. Munca ta recentă este răsplătită, pe măsură ce câștigi recunoaștere și onoare. Bucură-te de creșterea sau promovarea oferită în această fază.

Ai grijă la comunicare. Fii consecvent în tot ce spui și faci, astfel încât nimic să nu fie interpretat greșit. Pot apărea conflicte de afaceri, dar ar trebui să lucrezi independent de ele.

Bazează-te pe tactul și calmul tău proverbial pentru a dezamorsa orice situație tensionată. Vorbind cu oameni potriviți vei adăuga condimente și interes pentru viață. O perspectivă optimistă face diferența acum.

S-ar putea să fi pe cale să îți schimbi locul de muncă sau să promovezi. Nu este doar biroul pe care ai pus ochii, este și salariul care vine împreună cu el. Dă libertate ambiției atâta timp cât ai un scop emoțional legat de ea. Felul în care comunici sau lipsa comunicării îi determină pe unii să se ridici împotriva ta.

Fii clar și concis când vorbești.

Ca sănătate, nu este nevoie sa accepti o viata care este mult sub ceea ce vrei sa fie. Vei începe să realizezi că sănătatea ta stă în mâinile mâinile tale, depinde de tine. Fa-o la fel de bine cum vrei tu să fie sau ideea de boală va continua să te sperie.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top