Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Fecioară - Te șimți tulburat, dar astrele au soluție

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Fecioară – Te șimți tulburat, dar astrele au soluție

Horocop Minerva 15-21 aprilie Fecioară Fecioară

O lovitură recentă te-a făcut să adopți un comportament autodistructiv. Acum este momentul să faci o schimbare. Găsește-ți timp să fii singur și să examinezi opțiunile pe care le ai. Fortifică-ți sănătatea, atât emoțională, cît și fizică. Fă niște cercetări pentru a vedea ce urmează. Ascultă sfatul rudelor sau a mentorilor spirituali.

S-ar putea să nu îți fie caracteristic să lăși lucrurile neterminate. Un fel de inerție însă s-ar putea să te determine să o faci. O problemă relațională poate să te facă să te simți incapabil de ripostă. Poate este necesară odihna deoarece s-ar putea să te simți copleșit. Vezi ce atitudine ai într-o relație în care te simți tulburat.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Vrei să faci schimbări în viața ta, și totuși nu faci ceea ce ar trebui pentru ca acest lucru să se întâmple. Soarele din Casa a 8-a, a transformărilor, a investițiilor pe termen lung face u păstrat cu conjuncția Saturn –Pluto și o parte din tine preferă să-și păstreze status quo-ul pe care îl are decât să îmbrățișeze unul noul. Evenimentele din zilele următoare te vor ajuta să vezi cum această atitudine poate să îți împiedice progresul.

Te șimți tulburat, dar astrele au soluție

Jupiter retrograd este în Casa a 4-a, a familiei până pe 11 august și îți va stârni interesul pentru a descoperi mai multe despre strămoșii tăi și să-ți construiești arborele genealogic. Poți fi inspirat de astfel de cercetări.

Relational. Problemele medicale care afectează partenerul sau rudele cer atenție. Fă-ți timp să îți reîncarci bateriile și să reaprinzi acea pasiune care v-a apropiat odată. Evită cheltuielile excesive.

Fă din relație o prioritate, în schimb. O seară romantică sau o atitudine de apropiere poate fi necesară pentru a te asigura că sunteți bine și cu adevărat mulțumiți. Lasă încăpățânarea și orgoliul și cere ajutor dacă ai nevoie. Comunicarea corectă este esențială acum.

Se pare că există o anumită dulceață a relației, mai ales marți, când romntismul ar putea face o vrajă de vis. Ar putea fi o oportunitate de a petrece timpul alături de cel pe care-l iubești sau de a merge la o întâlnire interesat de dragoste.

Problemele de comunicare se concentrează în timpul sextilului Mercur-Pluto de la mijlocul săptămânii, așa că pregătește-te pentru câteva discuții profund emoționale. Poți să spui că nu-ți pasă, dar este evident că o vei face.

Energia tulbure furnizată de pătratul Mercur – Jupiter retrogradă de joi, ar putea bloca o acțiune romantică planificată. Probabil temporar, dar o va opri pentru moment.

Profesional. Probabil că vei începe săptămâna în ritm alert. Femeile se vor dovedi deosebit de utile. Este un moment bun pentru a cere sfaturi de la oamenii pe care îi respectați. Oricum vei fi foarte ocupat. Unele lucruri pot dura mai mult decât te aștepți. Munca care oferă o mare varietate este cea mai bună. Aceasta poate fi o săptămână foarte stabilă și productivă.

Concentrează-te pe servicii excelente pentru clienți. Puteți străluci oamenii să se simtă confortabil și bineveniți.

S-ar putea să te simți înviorat pentru cooptarea într-un proiect pe care trebuia să-l finalizezi în tim sau să ți se dea o sarcină stresantă.

Angajamentul profesional cere acest lucru, iar rivalii trebuie să fie luați în considerare. Amintește-ți că suntem cu toții mai eficienți când lucrăm în echipă. Este posibil ca unele probleme de la serviciu să fie trecute în plan secund pe moment.

S-ar putea să te simți cântărit, incapabil să atingi nivelul obișnuit de productivitate. Ceva serios în mintea ta poate să-ți controleze acțiunile de zi cu zi. Ascultă câteva sfaturi bune. Acesta poate fi răspunsul pe care îl căutați. Pierderea poate fi inevitabilă, astfel încât să te pregătească pentru aceasta.

Financiar. Unele drumuri pot fi necesare pentru a te angaja într-o misiune care să îți dea un scop. Investește banii, în special o moștenire recentă, cu înțelepciune pentru a evita să fii victima vreunei fraude.

Trebuie să ai în vedere o investiție pe termen lung sau o achiziție majoră pe care să o discuți temeinic cu cei implicați. Te simți bântuit de o grămadă de griji. Pierzându-te într-o plăcere romantică, senzuală, cu cineva special, ar fi binevenită printre preocupările tale.

Pe de altă parte, este posibil să îți dorești să fii un timp singur pentru a medita și a te concentra pe ce îți dorești să îți aducă zilele și săptămânile următoare.

Cercetează înainte de a investi orice venit neașteptat. Reevaluează-ți visele și planurile pentru tine însuți. O retragere spirituală sau doar o perioadă liniștită, în singurătate ar fi bună pentru conservarea sentimentului de sine.

Sanatate. Problemele medicale sau de sănătate mintală care afectează pe cineva apropiat, oboseala și depresia care te amenință pe tine sau pe un iubit îți creează o mare indispoziție interioară și macină din timpul tău în prezent.

Epuizarea poate fi o problemă, deci alege-ți bătăliile cu grijă. S-ar putea să pari strălucitor și sufocant, dar ai putea, de asemenea, să îți ascunzi oboseala. Asigură-te că iei suplimentele alimentare potrivite pentru nevoile tale.

Dacă nu ești sigur, cere ajutorul unui specialist, medic sau nutriționist. Asigură-te că dieta ta îndeplinește cerințele personale. Evită mâncarea nesănătoasă și cofeina, nu de alta dar ești propria ta resursă.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top