Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BALANȚĂ - Ești printre premianți

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Balanță. Sfârșitul unor relații te poate afecta

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Balanță

Concurența la locul de muncă poate face să simți stresul sau să te îngrijorezi pentru reputația ta. Mai degrabă decât să fii prins în conflict, continuă să îți vezi de treabă și eforturile tale vor vorbi de la sine.

Evită viciile cum sunt cafeaua și țigările și în loc să încerci să stabilești o cale de auto-îmbunătățire, mai bine fă ceva pentru educația ta și învață niște lucruri noi. Asta te va ajuta în evaluare propriei performanțe.

Cântărește avantajele și dezavantajele fiecărei situații. Te simți entuziasmat și gata să cooperezi și să comunici cu ceilalții. Pe măsură ce intenționezi să te opui opiniilor altora, vei sfârși printr-o situație indecisă.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Conexiunile personale vor aduce claritate gândirii. Ai o dorință puternică de a împărtăși istoria personală cu cineva în prezența căruia te simți confortabil.

Este un moment favorabil pentru activitățile legate de relațiile publice, cum ar fi arbitrajul, sprijinul pentru clienți sau consilierea. Diplomația în conversație ar conduce la un impact favorabil. Diplomația și eforturile echipei sunt cele mai importante acum.

Soarele în Taur și în Casa a 8-a un sector mai intens al graficului, arată că săptămânile viitoare pot fi o șansă de a aduce schimbarea în viața ta. Prima parte a săptămânii ar putea aduce o surpriză în acest sens. Cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult s-ar putea să iasă din uitare.

Cu Pluto și Saturn în Casa a 4-a, casa familiei, ultimul va sta aici până pe 3 octombrie, ai putea deveni profund interesat de arborele genealogic. Poate fi un moment bun pentru a afla cine îți sunt înaintașii. Privind la strămoșul tău ar putea fi ceva care să te surprindă foarte mult dacă ai șansa să o faci.

Relații. Sfârșitul unei relații poate să tefacă să te simți singur sau ignorat. Vorbește despre îngrijorările tale familiei care îți va oferi adevărata consolare.

S-ar putea să te simți tensionat acum și despre reputația ta și să te întrebi unde te poziționezi în relațiile tale. Lumea socială a fost întoarsă cu susul în jos și nu ești sigur dacă acolo este locul tău, unde te afli. O pauză dinspre cei care provoacă conflicte, în special în relație este binevenită.

Ai grijă la sănătatea fizică și emoțională. Partenerul îți povestește ceva din trecutul său. Afirmă-ți disponibilitatea de a asculta și de a înțelege în această săptămână, mai ales că ești decis săfaci ordine în toate domeniile vieții tale. Indiferent dacă sunt probleme profesionale sau personale, poi vedea pe deplin impactul alegerilor făcute.

Efectul deciziilor pe care le-ai luat asupra oamenilor din viața ta contează cu adevărat pentru tine. Dacă te simți cântărit în tentativa de a ajunge la alegerea potrivită, mergi direct la țintă.

Cineva apropiat și demn de încredere este pregătit și dispus să te asculte. O conversație sinceră ar fi liniștitoare acum. Comunicarea gândurilor cele mai intime ți-ar ușura sarcina. Pentru merge înainte, trebuie să fii gata să renunți cu adevărat la trecut.

Ai oportunități interesante și unice și care nu reprezintă o problemă în a-ți asuma anumite riscuri la începutul săptămânii. Cine nu s-a aventurat, nimic nu a câștigat!

Profesional. 29 aprilie, a doua zi de Paște este o zi ideală pentru a vorbi despre creațiile tale. Ai putea să beneficiezi nu doar de succes dar și de niște cumpărători la începutul lunii mai.

Atenție la un parteneriat cu cineva care se teme de șă-și asume anumite riscuri, în care intri pentru că vei duce greul afacerii.

Ar fi mai bine dacă lucrezi singur sau să faci echipă cu cineva la fel de aventuros ca și tine dacă nu mai mult. Începutul lunii mai este ideală pentru semnarea unor contracte și discutarea altora noi.

Folosește-ți abilitățile de comunicare pentru a negocia unele oferte în termeni acceptabili. Este un moment bun pentru a lansa o campanie de promovare sau pentru a merge la interviuri.

Mulți vor sesimt ca și cum viața lor se va schimbă în bine și vei avea oarecare control asupra rezultatelor. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, joi sau vineri este debun augur pentru un nou contract.

Ia în considerare cu atenție posibilele consecințe ale oricărei noi direcții. Este posibil să ai tedința să pretinzi că nimic nu este în neregulă. Fii foarte cinstit și opune-te oricărei tentații de a vorbi despre ceilalți pe la spatele lor.

Finanțele și concurența cântăresc în prezent. S-ar putea să te simți neascultat sau subapreciat. Cel mai bun antidot este să continui să muncești și să te lipești de rutina zilnică, care îți servește bine. Recunoașterea eforturilor dvs. se află chiar în curba financiară, ascendentă.

Între timp, rămâi devotat tuturor celor care depind de tine – subordonați, animale de companie, copii. Găsești consolare în compania prietenilor și a familiei. Evitați să iei decizii financiare riscante.

Sănătate. Pe măsură ce Saturn intră în sextil cu Neptun în Casa a 6-a, sectorul sănătății și a rutinei de fiecare zi, tranzitul sugerează că ar putea fi nevoie să îți schimbi mentalitatea dacă vrei să îți atingi obiectivele de sănătate prin mișcare.

Care este cel mai bun mod de a ieși din această rutină? Dacă întâmpini dificultăți în scăderea în greutate, de exemplu, poți constata încerca să îți vizualizezi corpul așa cum ai dori să arate.

Acest lucru poate funcționează ceas alături de dreptul de a mânca, a consuma alimentele care îți plac, e drept, cu moderație și poate adăuga un impuls puternic eforturilor tale.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top