Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 GEMENI - Tensiuni în viața de cuplu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Gemeni ai energia necesară să te restartezi

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Gemeni

Încrederea în propriile forțe și abandonarea anxietății este cea mai bună avere acum. Fericirea vine odată cu renunțarea la tensiuni neimportante și cu îmbrățișarea schimbării inevitabile.

Având în vedere că Marte este în continuare în semnul tău, poți să te simți motivat să intensifici rutina. Acest lucru se poate face prin mărirea numărului de antrenamente la sală și de intensitatea acestora. Nu forța ritmul, totuși, pentru că o abordare constantă poate funcționa cel mai bine.

Relațional. Cei din jur îți oferă sprijinul imediat în timp ce încerci să faci ceva nou. Rețeaua de socialzare este un avantaj acum. Bazează-te pe farmecul personal care te ajută să îți faci prieteni noi și să dedici timp și atenție relațiilor existente. Fii atent la cheltuieli și de asemenea, la visele și obiectivele din timpul introspecției.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Permite farmecului și inteligenței tale să lucreze pentru tine. Vorbește despre orice îngrijorare pe care o ai partenerului tău, care mereu este gata să te asculte.

O nouă relație ar adăuga câteva miresme necunoscute în viața ta, dar probabil că ești îndrăgostit până peste urechi dacă te bucuri de asta. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a ajunge la o decizie cu privire la el sau ea.

Vin noi oportunități. Acest lucru poate provoca unele răsturnari de situație, dar sfaturile de la o sursă de încredere te vor ajuta să potolești furtuna.

Fii pregătit pentru o anumită problemă legată de afectivitatea inimii. Ar putea fi necesară o comunicare mai eficientă pentru a aduce lucrurile la același numitor. Abordarea și atitudinea fac diferența! Spune ce ai pe suflet și dragostea va înflori.

Trigonul dintre Uranus și Jupiter retrograd din 29 aprilie aduce energia necesară pentru continuarea unei relații care a stagnat în ultima vreme. Ce vreți de la această relație? Dacă nici unul dintre voi nu știe, reluați lucrurile de unde au rămas. Ar putea fi doar o neînțelegere.

Mercur în Berbec îți oferă curajul să te apropii de cineva nou. Folosește-ți inteligența și măiestria orală pentru a face o impresie mare.

Saturn intră în mers retrograd pe 29 aprilie, astfel că este posibil să-ți pierzi o parte din puterea de concentrareNu încerca să rezolvi o greșeală minoră pentru că poate ajunge una și mai mare, dacă nu chiar un dezastru.

Profesional. Creativitatea ta este cel mai bun lucru în această săptămână. Te simți luminos și pozitiv. Ești gata să te inspiri din idei inovatoare și ești încântat să le împarți cu cei din jurul tău. Alții se bucură de discuțiile spumoase cu tine dar și pentru că ești un ascultător bun.

Ești unic perceptiv și brusc accentul cade pe mulțime. Ai în minte fericirea personală și planurile de viitor. Munca te poate trage în direcții diferite, dar te vei bucura de o companie plăcută. Oferiți deliberat căldură și cota de încredere adecvată celor din jurul tău.

O prezentare profesională ar trebui să meargă foarte bine pe 30 aprilie, când îi poți converti chiar și cei mai sceptici colegi la punctul tău de vedere.

3 mai poate marca începutul unui proiect de grup tensionat, iar tradiționaliștii înverșunați ar putea cere alți membrii, mai inoventivi, în echipă. Ar putea fi momentul să redefinești termenii unui parteneriat pe 30 aprilie. Nu da prea multă putere unui coleg.

Atrage publicitate favorabilă pentru un proiect creativ. Nu fi prea radical cu un lider indecis la sfârșitul lunii. Răbdarea se plătește.

Financiar. Mulți își doresc să vadă cât mai rapid eforturile tale. Farmecul tău te transformă într-un punct focal oriunde te-ai orienta. Fă o pauză de la orice socializare la un moment dat, pentru a avea timp de meditația sau doar a fi singur. Dormi suficient în această săptămână pentru a evidenția mai bine gândurile tale subconștiente.

Fii atent și mintea ta activă va profita de fiecare ocazie care îți iese în cale. O idee creativă apărută pe neașteptate poate fi vândută pe bani grei. De asemenea, poți obține o recunoaștere pentru eforturile tale.

Împărtășește-ți ideile cu ceilalți pentru a profita cu adevărat de ceea ce vrei. Oamenii sunt gata să asculte și acum ai o cale pavată cu cuvinte convingătoare.

A fi un ascultător activ ți-ar servi, de asemenea, bine. Fă ceea ce dorești și listeaă lucrurile care te mulțumesc. Acest lucru te va ajuta să îți atingi cele mai intime scopuri dar să și demonstrezi ce este mai bun din tine.

Sănătate. Având în vedere că Marte continuă să îți energizeze semnul, te poți simți motivat să intensifici rutina. Acest lucru se poate face prin mărirea antrenamentelor în număr sau intensitate. Nu forța ritmul, totuși, pentru că o abordare constantă poate funcționa cel mai bine.

Marșul dinamic va declanșa nivelul de adrenalină necesar și a rămâne activ poate fi cu siguranță o modalitate bună de a o canaliza în ce vrei tu.

Vei găsi că exercițiul este o modalitate excelentă de a scăpa de tensiunea din organism, de a îmbunătăți starea de spirit și de a face o diferență pozitivă în productivitatea ta.

Pe de o parte, vezi multe dintre punctele tale forte și te simți destul de bine cu tine însuți. Pe de altă parte, simți că singurul lucru pe care nu l-ai lămurit până acum este sănătatea oscilantă.

Dacă vei continua să te compari cu ceilalți, vei avea o problemă reală cu tine. Încearcă să rămâi în centrul atenției prin exerciții aerobice pentru a păstra o circulație sanguină în forță.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top