Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SCORPION - Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Scorpion Nu te neglija indiferent ce faci

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Scorpion

E timpul să iei o mare decizie. Urmează-ți instinctul și du-te spre o nouă afacere sau spre o nouă etapă în relațiasentimentală.

S-ar putea să te afli în centrul atenției la o întâlnire pentru a stabili acorduri contractuale sau pentru a te asigura că plata pentru muncă este pe drum.

Asigură-te că ai timp pentru recreere, să te relaxez alături de cei dragi. O schimbare de peisaj ar putea fi cheia pentru a-ți stimula creativitatea naturală sau pentru a accesa noi căi spirituale.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Păstrează calmul în familie și lăsă-ți partenerul, partenera, soțul sau soția cât de important este pentru tine.

E timpul să închei lista de lucru. Este momentul ideal pentru a plăti facturile de utilități, pentru a elimina dezordinea din vița ta și a-ți îmbunătăți profilul de locul de muncă.

Te concentrezi pe muncă și pe sănătate, în generală săptămâna aceasta.

Relațional. O schimbare de mediu oferă o nouă sursă de distracție și adaugă o nouă fațetă planului sentimental. Ai încredere în intuiție ca să iei o decizie majoră. Ședințele se pot concentra în jurul negocierii sau semnării unui contract. Fii diplomat în interacțiunile tale. Unele relații s-ar putea încheia acum.

Privește acest lucru ca pe o șansă de a te dezvolta într-o nouă direcție. Bazează-te pe inteligența și creativitatea ta pentru a merge în locuri noi și a te conecta cu cineva special.

Bătrânii sau cunoștințele spirituale îți oferă înțelepciunea de care ai nevoie. S-ar putea să preiei niște responsabilități suplimentare. Te simți răspunzător de bunăstarea familiei, a celor care depind de tine.

S-ar putea să nu fii la fel de optimist cu privire la o situație nouă pe care o trăiești de când Jupiter este retrograd dar încă mai există speranță. Atâta timp cât există o mică șansă, nu renunța.

Urmărește angajamentele personale și cele de muncă. Găsete un echilibru între muncă și plăcere și vei găsi, de asemenea, succesul.

Nu te neglija indiferent ce faci.

Pluto a retrogradat și el pe 24 aprilie, sugerând să te uiți în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți. Ești bun să găsești indicii în viața de zi cu zi, dar dacă ai știi răspunsurile pe care le-ai căutat de-a lungul timpului ce crezi că s-ar întâmpla?

Profesional. Șeful îți poate cere să îți asumi câteva responsabilități suplimentare pe 30 aprilie. Nu accepta propunerea. Trebuie să îți stabilești limite ferme în viața profesională.

Folosește această ocazie pentru răspunde la provocare. Perioada solicită ca lucrurile să fie bine stabilite în viața ta, de la cele mai mici detalii, cum ar fi plata facturilor la proiectele la scară mai mare, care trebuie văzute până la finalizare.

Banii nu vor curge la fel de viguros ca de obicei. Exersează-ți inventivitatea nativă. Dacă nu se poate revin-o la programul de lucru normal și planifică-ți o vacanță.

Un parteneriat neobișnuit va spori încederea. Alătură-ți forțele celor ale unui coleg foarte tehnic. Regulile se vor schimba, iar aceste tranziții vor funcționa în avantajul tău.

Ai foarte multă energie. Dacă ești liniștit și urmezi rutina obișnuită, oamenii ar putea să îți subestimeze potențialul. Este un moment în care poți folosi orice informație în avantajul tău.

Această energie poate face ca șefii tăi să sară calul când vine vorba despre viața privată la locul de muncă. Cunoaște-ți drepturile. Fă ce este mai bine, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Ai puterea de a-ți controla atitudinea. Zâmbește, cu un zâmbet poți schimba multe, chiar dacă unele relații au ajuns la capăt, nu uita însă că pe măsură ce se închide o ușă, se deschide o alta.

Financiar. Fă o pauză pentru distracție și petrecerea timpului liber. Ai muncit din greu, încercând să faci planuri și diverse conexiuni.

O decizie financiară care are impact asupra ta și a partenerului tău va fi luată în această săptămână. Evită aventurile financiare riscante sau jocurile de noroc care ar putea costa mai mult decât crezi. Schimbă mediul în care te miști, dacă poți. Schimbarea peisajului finaniar te va aduce în echilibru.

Stabilește ce te îngrijorează. Soluționează orice probleme financiare care apar acum. Fă-ți o listă de sarcini și abordează fiecare articol pe rând. Ia lucrurile la pas și improvizează după cum este necesar. Ai în tine tot ce este nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața.

Sănătatea. Sănătatea este importantă acum, deci fă-ți o programare la medicul de familie sau adoptă un nou regim. În acest caz, orice antrenament pe care îl poți controla te împinge puțin peste limitele tale dar poate fi foarte util. Rezultatul final este că te vei simți liniștit și calm și că acest lucru tinde să dureze.

Cu toate acestea, dacă nu reușești așa, atunci unele exerciții de tai chi sau înotul pot ajuta la reglarea energiei și te menține în armonie cu tine însuți/însăți. Fă un control medical general pentru a te asigura că nu îți neglijezi problemele de sănătate.

Ai grijă de cei dragi, dar nu pierde din vedere și propria ta sănătate. Un program suprasolicitat nu îți va fi de folos acum. Concentrarea asupra bunăstării sugerează că te simți bine după ce mergi la sală. Imaginea de ansamblu sugerează că există momente când ai foarte multă energie care trebuie canalizată într-un mod pozitiv.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top