Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Noi orizonturi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Săgetător Profită de toate situațiile

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Săgetător.

Este momentul să adopți o nouă atitudine care să te ajute la locul de muncă. Lucrezi din greu și eforturile tale atrag atenția.

Continuă să te nu-ți fie teamă de nicio decizie care se ia la locul de muncă și evită să fii atras în bârfe. În schimb, fii conștienți de cine îți sunt dușmanii cu care este inevitabil să nu intri în competiție.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Ia decizii financiare sigure și nu te băga în speculații. Problemele gospodărești necesită atenția ta, inclusiv unele achiziții inevitabile sau potențiale reparații. Este posibilă acum achiziția de bunuri imobiliare – teren sau apartament sau un vehicul nou. Fii un cumpărător cinstit pentru a evita fraudele.

Competențele tale – gândirea critică mai ales, îți servesc și te conectează la alții. Simțul umorului transpare din conversațiile pline de viață. Ideile novatoare sunt acum în prim plan, de asemenea, romantismul exaltă în mintea ta.

Jocurile și timpul petrecut cu copiii te vor face să te simți plin de viață și înviorat. Permite-ți să-ți manifeștii priceperea intelectuală.

Ești gata să te confrunți cu orice provocări sau puzzle-uri mintale care îți ies în cale. Profită de toate situațiile.

Relațional. Luni, marchează un nou ciclu și un proces de revenire la sine. Ajungi la un punct de cotitură, semnificativ în acest proces, când Jupiter îți dezvăluie că ceva ceai căutat mereu a fost înăuntrul tău sau în fața ochilor tăi tot timpul.

Este o călătorie în lumea ta interioară. Învață-ți lecțiile, acceptă adevărul și lasă busola interioară să te ghideze.
Nu trebuie să impresionezi pe nimeni. Cei care te iubesc te vor iubi oricum. Este abilitatea ta de a trăi, de a iubi, de a râde, de a crea și de a-ți urma inima și pasiunea, care te fac atât de atrăgător.

O aură de încredere te înconjoară săptămâna asta. Ești brusc centrul atenției. Dacă cineva special nu te-a observat încă, te poți aștepta la asta acum. Mingea este în terenul tău, deci fă o mișcare îndrăzneață.

Umorul personal și imaginația fac adevărată o posibilă pasiune. Dacă nu riști, nu câștigi. Dacă ești pregătit pentru un angajament, ține-te de el.

Riscă, dă tot ce ai de dat și vei vedea rezultatele. Lasă încrederea să te inspire și o altă persoană să îți atingă sufletul. Lumea este universul tău și tu ești conducătorul ei pentru că te bucură orice fantezie pe care ți-o propune.

Profundul Pluto este retrograd deja, iar tu ești mai intrigat de propria voință decât oricine altcineva. Fii atent la ce visezi și sentimentele de déjà vu pe care le ai.

Nu există coincidențe. Petrece ceva mai mult timp în aer liber sau într-un cadru care îți aduce un sentiment de pace interioară.

Introspecția este necesară pentru a-ți formula cererile cu atenție. Ești gata să te distrezi, să împărtășești și să participi la discuții intelectuale pline de viață.

Copiii și romantismul își găsesc locul în gândurile tale. Încercați ceva nou, poate o nouă rețetă sau un loc nou unde să mergi împreună cu prietenii și familia. Este timpul să pui în mișcare ideea care se află pe țeava tunului de mult timp.

Profesional. Fii realist și nu te angaja să faci o slujbă la care nu te pricepi. Doar o persoană competentă și calificată desfășoară astfel de activități. Planifică-ți viitorul – accidentele se întâmplă mai ușor când ești nepregătit și grăbit. Prietenii și socializarea, acesta este cuvântul de ordine.

Viziunea ta creativă ar putea fi lipsită de o amprentă propriu-zisă poți fi conflictual și forțat să te întoarci la planșa de desen. S-ar putea să fii nevoit să dai înapoi planurile de carieră atunci când finanțarea pentru un proiect se dovedește a fi mult mai mică decât ai sperat.

Atitudinea pozitivă însă îmbunătățește perspectivele profesionale la mijlocul săptămânii când revii din minivacanța de Paște. Fii optimist chiar și atunci când semnele sunt descurajante. Ai putea găsi beneficiin într-o recomandare neșteptată. Vestea despre talentul tău se răspândește. Ți se propune o afacere neobișnuită care merită acceptată joi, 2 mai.

S-ar putea să te simți mult mai centrat pe măsură ce începe luna mai. Provocări serioase pentru autoritatea ta sau pentru siguranța locului de muncă ar trebui să fie ceva ce ține de Trecut.

Marți este o zi norocoasă pentru contacte, următoarele două-trei zile pentru călătorii sau cursuri de formare profesională care îți susțin interesele de serviciu.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este posibil să găsești unul part-time sau un parteneriat pe 3 mai. Contactează persoanele care te cunosc bine și știu ce poți.

Dacă tesimți copleșit la locul de muncă, lasă mândria deoparte și cere ajutor. Poți să faci o legătură folositoare pe termen lung. Muncește, rămâi încrezător și vei avea succes.

Financiar. Se cere muncă nediscriminatorie în acest moment, pe măsură ce rezolvi complicațiile la locul de muncă sau întârzierile. Investește într-o educație suplimentară și dobândește o nouă abilitate sau o pensie peste cea care va veni. Oferă asistență tuturor celor care o cer, cât mai mult posibil.

Folosește orice venit disponibil pentru a-ți achita datoriile. Evită deciziile financiare sau investițiile riscante.
Sănătate. Preocupările în materie de sănătate garantează viitorul.

O întâlnire pentru a le aborda îți va aduce liniștea pierdută. Cu Uranus acum Casa sănătății pe termen lung, abordarea ideii de a-ți păstra sănătatea și de a arăta bine, trece probabil printr-o schimbare.

S-ar putea să fie nevoie să modifici rutina des pentru a păstra lucrurile interesante sau pentru a nu pierde motivația de a continua.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top