Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 LEU - Totul merge ca pe roate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Leu. Bani neașteptați vin spre tine

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Leu

S-ar putea să primești o mare sumă de bani. Folosește-i cu înțelepciune și evită să faci exces de vicii sau de comportamentul autodistructiv.

Proiecte și idei care vin parcă pe bandă rulantă, te iau cu asalt. Ești gata să înveți, să acumulezi cunoștințe oriunde și oricât de mult poți.

Discuția cu o rudă sau un prieten îndepărtat, completează imaginea. Ești interesat să porți discuții aprofundate și dezbateri despre filozofie. Fii atent la imaginea de ansamblu și vei rămâne pe poziție. Învață să savurezi momentele.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Ai trecut recent printr-o mulțime de schimbări, însă acum câștigi perspectiva unei situații în care odată te-ai simțit neputincios, permițându-ți să redirecționezi cursul spre rezultatul dorit. Faci o călătorie spiritulă care te va determina să cauți sensul în viața ta. Care sunt obiectivele pe termen lung? Care este scopul vieții tale?

De ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță și liber să te exprimi pe deplin? Jupiter îți cere să fii cinstit cu privire la ceea ce dorești și să ai mai multă încredere în tine.

Afli o serie de informații care îți arată calea de urmat. Ai însoțitori de încredere, dar călătoria proprie este numai a ta. Nu avea așteptări mari, evită comparațiile sau opinii destabilizatoare. Condu-te după exemplu.

Soarele în Taur aduce limpezirea într-o situație profesională și sugerează o perioadă și un viitor proces de restructurare. Încrederea te eliberează și te lasă să te concentrezi asupra obiectivelor pe care ți le-ai propus.

Relațional. Provocările dinspre rude, inclusiv dinspre copii, influențează relația romantică în această săptămână. Dacă te confrunți cu aceaste probleme, te poate face să te simți neajutorat și neiubit, poate că ai griji sau un secret, ești reticent în a vorbi oricu.

Vrei să rămâi cinstit și deschis, axat pe sentimente. Nu dorești să îți pui în pericol relația prin decizii proaste luate ca să eviți ispitele. Acordă-ți o șansă și abordează un șef sau o autoritate cu preocuparea pe care o ai. Orice blocsj cu care te confrunți acum este temporară.

Ești gata să ieși din monotonia zilnică. Ți-e foame acum de împlinire intelectuală, idei noi și angajate, pentru a trăi. Poate că va trebui să aduci pe cineva, înapoi în viața ta, cu care nu ai mai vorbit demult, pentru a îndeplini aceste dorințe. O relație de lungă durată și constructivă pare a fi în curs de normalizare, și poți să vezi imaginea de ansamblu și să îmbini armonios toate sferele de interes din viața ta.

Jupiter retrograd pune sub semnul întrebării unele din problemele tale legate de trecut, în ideea de soartă, la ce te poți aștepta.

Soarele în Taurul provoacă o oarecare agitație interioară când nu poți fi cu cel/cea pe care îl/o vrei. Există un motiv pentru tot. Respingerea doare, dar nu poți face pe cineva să simtă ceva ce nu poate să simtă.

Profesional. Recentele succese la locul de muncă îți dau sensul real al scopului. Bucură-te de laudele pe care le primești pentru abilitățile de coordonare și de conducere. Este nevoie de ceva eforturi pentru a resuscita o relație ca să o aduci pe drumul cel bun. Fii corect când lucrezi și nu îți asuma vina altora.

S-ar putea să ți se dea o sarcină care depășește domeniul abilităților tale. Nu ezita să pui întrebări sau sp ceri ajutor. Munca alături de un expert va fi dificil, dar vei afla multe de la această persoană.

Dacă cineva încearcă să te oblige să accepți mai multe responsabilități profesionale refuză. Ai deja destul de mult pe farfurie. O ofertă de muncă tentantă poate ajunge pe 3 mai, provocând schimbarea carierei. Oricum, pregătește-te pentru o schimbare mare.

Planurile tale trebuie să fie realiste. Acum este momentul să pui în mișcare marile idei care le ai. Extinde-ți cunoștințele și învață lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluții la o problemă.

Financiar. Mai degrabă decât să fii tras în jos de eșecurile sau greșelile din trecut, concentrează-te pe succesele tale recente. Abilitățile dumneavoastră de conducere au fost remarcate de cei responsabili și răsplătite pe măsură. O creștere salarială sau un bonus este probabil.

Este timpul să îți demonstrezi competența în navigarea în apele agitate și tulburi ale afacerilor publice, pe măsură ce negociezi cu alte instituții, ministere, agenții guvernamentale sau corporații mari. Decesul recent al cuiva din familie ți-ar putea aduce o moștenire financiară neașteptată. Investește-i cu înțelepciune.

Această săptămână poate aduce șansă neașteptată de a discuta cu cineva pe care nu l-ai văzut de mult timp. Folosește această discuție pentru a învăța și a împărtăși idei. Rămâi organizat și acordă o atenție deosebită programului de lucru și întâlnirilor deoarece ai multe de făcut. Gestionează-ți prioritățile și vei putea să jonglezi cu toate.

Sănătate. O parte a mesajului în această săptămână este să îți permiți să îți asculți corpul și ce ar putea să îți spună. Fii atent la ceea ce mănânci și cum te simți după mese. În timp ce s-ar putea să-ți dorești unele lucruri, acestea ar putea fi chiar elementele care îți susțin sănătatea sau îți pun la muncă creierul.

Păstrarea unui jurnal este o modalitate de a descoperi tipurile de alimente care ți se potrivesc și fac să te simți energic și optimist.

Într-o altă notă, cu Saturn și cu Pluto Casa a 6-a a sănătății, nivelul tău de energie ar putea fluctua, deci asigură-te că ai pe ce te baza.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top