Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 TAUR - Remușcările te acaparează

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Taur ai nevoie de timp pentru tine

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Taur

Îți iei o pauză pentru îngrijirea de sine. Amintește-ți că ești responsabil de propria ta fericire. Testează-ți starea de bine, atât psihică, cât și fizică. Acceptă schimbarea care te centrează pe drum.

Fă toate achizițiile cu atenție, pentru a evita să fii victima unor înșelăciunii mărunte. Dacă te simți blocat sau restrâns într-un fel, amintește-ți că este o condiție temporară. Caută îndrumarea și consolarea în spiritualitate. Ia în considerare semnificația oferită în vise.

Viața poate fi înțeleasă privind mereu înapoi, dar trebuie trăită înainte. Acum ești preocupat de trecut și de problemele personale. Ese mai bine să rămâi tăcut în timp ce privești în tine și la propria istorie, căutând răspunsuri.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Nu-ți pierde însă energia învinovățindu-te. Află ce poți și încearcă să treci mai departe. Cercetarea, meditația și contemplarea îți pot servi bine acum. Folosește ceea ce găsești pentru a realiza obiective care pot fi atinse. Fii sincer cu privire la limitările tale. Aceste restricții sunt temporare și vor aduce succesul în viitor.

Posibilitatea de a primi sfaturi, de a căuta alternative de tratament și de a găsi modalități de a rămâne în formă sunt la-ndemână. Dacă te simți împovărat, o sursă inspirată de informații te poate motiva să revii la drum. Abordarea ta inovatoare de a lua doar partea bună a lucrurilor i-ar putea influența și pe prietenii tăi.

Relațional. Neatenția față de familia ta sau de familia partenerului te-a adus într-o stare de vulnerabililitate datorită slăbiciunii din ultima vreme, de care te plângi. Poți să faci un control medical la sugestia celor dragi.

Evaluezi astfel problemele pe care e ai și poți găsi și soluții. Exprimă-ți temerile și neliniștile într-un mod constructiv, evitând orice decizii care ți-ar pune în pericol relația.

Fă-ți timp pentru odihnă și pentru îngrijirea de sine. Deși s-ar putea să nu simți așa, te îndrepți către un nou început. Fericirea este accesibilă și prin meditații, spiritualitate sau romantism.

Dragostea și romantismul îți dau o șansă. Ai timp să rezolvi o problemă care te-a urmărit de ceva vreme. Reflectă la chestiuni private. Cauți un răspuns pentru că acum ți se solicită o acțiune.

Privește lucrurile în profunzime ca să eviți obsesia trecutului. Păstrează accentul pe lucrurile pe care le poți controla și eliberează restul. Fii realist în așteptările tale pentru oameni, inclusiv pentru tine.

Conjuncția Venus-Mercur te ajută să găsești opțiuni mai bune, pe 29 – 30 aprilie. Natura ta conservatoare nu te va lăsa să te apropi prea mult de calea îngustă.

Venus, stăpâna ta, este în Berbec, e drept, dar nu te va lăsa pe 1 ți 2 mai, mișcarea ei nu va fi la fel de inconfortabilă sau intimidantă ca de obicei. Dacă crezi că poți, mai mult ca sigur poți!

Saturn intră în retrogradare pe 29 aprilie, așa că poate dorești afli vești de la oamenii cu care ai avut de lucru în Trecut. Nu este o dorință greșită, dar obținerea acestor informații te vor ajuta în următoarea relație.

Profesional. S-ar putea să adopți un rol mai puțin important la locul de muncă. Folosește această ocazie pentru a completa lacunele din cunoștințele profesionale. Studiul cu un expert va fi o provocare, dar una plină de satisfacții.

O călătorie de afaceri sau din interes de serviciu în străinătate ar putea împărți spiritele în două.

29 aprilie ar putea marca o promoție interesantă sau beneficii suplimentare. O oportunitate de carieră, e drept, neortodoxă, te-ar putea ajunge pe 3 mai. Acest loc de muncă îți va oferi mult mai multă independență ca până acum.

Incertitudinea cu privire la o anumită situație te face să te simți inadecvat sau inutil. Nu fi atât de aspru cu tine. De fapt, nu ai toate informațiile necesare pentru a continua.

Aceste informații vor veni în următoarele două săptămâni.

Financiar. Te vei bucura de un cont de cheltuieli generos. Un bonus mare îți poate fi acordat la mijlocul săptămânii ca un cadou de paște. Folosește acești bani pentru a-ți extinde paleta de competențe.

Relocarea sau o nouă setare este și ea probabilă acum. Te reinventezi, așa că răsfață-te cu nou look sau cu actualizare garderobei. Meditația sau caritatea te vor ajuta să găsești consolare și înțelesul multor lucruri. Apelează la spiritualitate, pe măsură ce planifici o inițiativă nouă.

Probleme din trecut și probleme de confidențialitate sunt accentul acestei săptămâni. Stăvilește orice probleme vechi care pot reapărea, cât mai repede posibil. Fii atent ce spui și acasă și la serviciu. Gândește-ți atent fiecare cuvânt căci îți va servi bine. Nu permite trecutului să îți determine viitorul.

Renunță la vină și trece de relațiile care și-au depășit utilitatea. Rămâi încrezător chiar și atunci când îți recunoști limitele. Amintește-ți că și aceasta va trece. În curând vei ieși din fundal în prim-plan și vei avea succes.

Sănătate. Posibilitatea de a primi sfaturi, de a căuta alternative de tratament și de a găsi modalități de a rămâne în formă sunt la-ndemână. Dacă te simți slăbit sau fără niiun chef de la o vreme, o sursă inspirată de informații te poate motiva să te întoarci din drum. Abordarea inovatoare i-ar putea influența și pe prietenii tăi.

Cu toate acestea, Uranus în semnul tău te ajută să rămâi flexibil. Dacă ai simțit unele articulații rigide în ultima vreme, încearcă să mergi la sală sau fă orice altceva care poate menține articulațiile și muschii felxibili.

Și cum este minivacanța de Paște, permite-ți o sesiune, două, de răsfăț care te poate ajuta să aprofundezi bunăstarea proprie.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top