Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021. Care sunt zodiile cu protecție divină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 integral

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. Previziunile sunt pentru toate zodiile și vor fi detaliate în continuare.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 integral

Săptămâna se anunță în general favorabilă. O influență puternică va fi cea a Lunii Noi, ce are impact asupra zodiilor la final de săptămână. Detalii pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec

S-ar putea să te simți mai energic cum te-ai simțit de mult timp. Aspectele astrale aduc o energie puternică care îți va spori acuitatea mentală și forța fizică. Acest lucru te poate ajuta cu adevărat să abordezi și să termini orice sarcini care s-au acumulat. Dacă reușești să realizezi atât de mult încât să ai și timp pentru tine, ajută-i pe ceialți să își termine treaba. Dar chiar și așa, fii atent la tine.

Vestea bună este că lucrurile par să se normalizeze. Ar putea fi niște momente dificile cu nevoile celor din familie! Dacă ești părinte, copiii vor cere câte ceva la fiecare cinci minute și este posibil să simți că ești presat din toate părțile. Nici măcar viața sentimentală nu este imună la îndoiala care pare să planeze deasupra capului tău. Nu este posibil niciun compromis în acest moment. Calmează-te, știi că vin și zile mai liniștite.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur

Dacă vrei să îți asumi ceva serios, aceasta este săptămâna ta. Influxurile astrale îți vor aduce o creștere a forței fizice și mentale care pot face minuni pentru tine. Aruncă orice nesiguranță sau lipsă de încredere la coșul de gunoi. Urmează pașii de care ai nevoie pentru a aborda proiectul sau obiectivul care îl ai în minte. Ai capacitatea de a emite judecăți de valoare solide, așa că ai încredere în acest talent. Ia toate măsurile care se impin pentru a obține ceea ce dorești.

Săptămâna aceasta, regândești toate valorile sociale pe care le iei cu valoarea nominală. La fel ca noi ceilalți, ai învățat să o faci de la o vârstă fragedă și le-ai acceptat fără să gândești. Conceptele reajustate, merită să fie luate în considerare. După ce ai auzit, ani de zile, despre toate acele lucruri că „pur și simplu nu sunt sau nu trebuie făcute”, este mai liniștitor să crezi că trebuiau făcute până la urmă.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni

Dacă te-ai simțit mai lent în ultima vreme, săptămâna aceasta vei sesiza o creștere a energiei, care îți va spori foarte mult și creativitatea și forța fizică. Profită de ocazie pentru a respira aerul proaspăt fie printr-o activitate sportivă, fie printr-o plimbare lungă. Mișcarea îți poate direcționa energia fizică și poate oferi minții șansa de a te curăța. Nu te mira dacă observi mai multă claritate și te concentrezi mult mai ușor după aceea. Profita din plin de ea.

Perioadă aduce energie pozitivă pentru negocieri țintite, în special în situațiile în care trebuie să discuți probleme sensibile. Există șansa să obții o nouă poziție profesională care îți va permite să arați cât de talentat ești. Dacă ești prezent online, fii tot timpul pe fază. Nu pierde din cauza lipsei de planificare. Dacă îți conduci propria afacere, este timpul să ieșiți din acea rutină!

Citește integral:Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac

Este o săptămână minunată din punct de vedere profesional și vei descoperi că performezi la cote înalte. Este foarte ușor să atragi atenția asupra ta și să fii apreciat de cei mai în vârstă. Deci, poate fi un moment incredibil pentru progres.

Dincolo de impactul asupra carierei, s-ar putea să atragi un puternic potențial romantic la birou. Ei spun însă, nu amesteca munca cu plăcerea. Procedează cu prudență și încearcă să vă cunoașteți mai bine, doar așa poate rezulta o relație durabilă. Bucură-te de această perioadă rodnică. Ai nevoie de un partener care să fie profund emoțional și protector. Nu te vinde ieftin. Ești o ființă emoțională și sentimentele tale ar trebui să fie onorate așa cum se cuvine. Partenerul potrivit îți va vorbi pe limba ta și vă veți înțelege cu ușurință.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu

Sănătatea este cheia bogăției și a succesului. Când acorzi prioritate unei stări de sănătate bune, totul în jurul tău înflorește. Dacă poți acorda prioritate îngrijirii de sine, vei înflori mental și fizic, săptămâna aceasta. Se spune că prevenția este cel mai bun leac și nu s-au spus niciodată cuvinte mai adevărate. Este important să urmați acest sfat și să iei măsurile care se cer pentru a pune sănătatea pe primul loc. Cei mai importanți pași de urmat – mănâncă bine, odihnește-te și fă mișcare. Această triadă sfântă te va ține în formă nu doar pentru o săptămână, ci chiar o viață.

Nu fii prea mândru sau prea egoist în a-ți recunoaște vulnerabilitățile. Impulsivitatea poate fi în neregulă și, uneori, excesul de încredere pe care îl ai poate lucra împotriva ta. Nu ești nici nemuritor și nici nu te ocolesc bolile. Îngrijește-te cât de bine poți.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară

Este o perioadă în care să te bucuri de fructele muncii tale. Atenție că invidia celorlalți va crește. Nu te va influența dar te va stresa. Vei recunoaște în schimb, că este un semn că faci lucruri mai bune. Cei care fac mai puțin se pot simți amenințați de progresul personal. Motiv pentru care trebuie să te protejezi. Ai tendința de a simți că trebuie să faci mai mult sau să începi ceva nou, imediat. Încetinește, ia-o ușor și fii constant. Pauzele lucrative sunt investite cu potențialul unor acțiuni viitoare însemnate. Valoarea nu este dată de dimensiunea afacerii ci de strategie.

S-ar putea să te simți încolțit de modelele pe care societatea le oferă în prezent. În timp ce te lupți pentru a ajunge la propria definiție a realizatorului cu adevărat inovator, alte persoane critică atitudinea ta destul de liberă. Doar pentru că ideile tale nu sunt sincronizate cu ale lor nu le invalidează pe ale tale. Dacă ideile tale sunt prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță

S-ar putea să descoperi că mental, ai preluat calitățile aerului, semn căruia îi aparții, săptămâna aceasta. Cum se poate descrie aerul? Se schimbă și se deplasează la nesfârșit. Este un lucru greu de surprins sau de definit, așa că rezistă oricărei tendințe de a-l defini. Îți va lipsi concentrarea și atenția, ceea ce va afecta capacitatea de a excela la locul de muncă și te poate împinge, ca viață personală, pe scaunul din spate. Ar trebui să te gândești la o practică de ancorare în tine, cum este meditația. S-ar putea să îți vină ideea să schimbi ceva și în mediul tău. Imediat acest lucru îți va aduce claritate și liniște sufletească.

Pe de altă parte, vin vești bune despre o sumă mică de bani care ți-ar putea intra săptămâna aceasta. Banii îți intră direct în cont. Vei ieși cu un prieten la prânz. O să vă distrați amândoi. După aceea, posibil să dorești să cumperi ceva de ce nu ai nevoie. Nu merge atât de departe. Alege unul sau două articole pe care le vrei și concentrează-te doar pe acestea.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion

Petrecerea timpului cu alții este unul dintre cele mai bune moduri de folosire a acestuia, mai ales că ești o creatură la fel de emoțională pe cât poți fi de iubitor. În această săptămână accentul se pune pe cei dragi și pe adunările de familie. Ai o nevoie acută de a fi alături de cei pe care îi adori, inclusiv de bătrânii tăi de la care poți învăța foarte multe. Este o ocazie excelentă de a fi aproape de mama ta sau de conexiunile materne. Energia feminină are calități liniștitoare, hrănitoare și ai nevoie de îngrijire săptămâna aceasta. Atmosfera de acasă este blândă și armonioasă precum și un mediu minunat pentru odihnă și recuperare.

Relațiile cu prietenii apropiați ar trebui îmbunătățite printr-o comunicare sporită, poate unele conversații fascinante despre idei noi și evenimente mondiale interesante. Acest nou raport intelectual te-ar putea aduce mai aproape decât erai înainte. Relațiile sentimentale, în special, se intensifică prin interese reciproce recent descoperite, implicând probabil culturi străine.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător

Deși în această săptămână ai tendința de a fi destul de lipsit de griji, s-ar putea să te trezești rumegând ceva în minte. Nu contează dacă natura grijilor tale este mare sau mică; există și trebuie abordate. Una dintre cele mai bune modalități prin care poți trece peste îngrijorările tale, în special cele care nu-ți dau pace, este mișcarea. Ești conceput să fii în mișcare, așa că această dorință neliniștită de rătăcire poate fi înăbușită prin plimbări lungi, în adevăratul sens al cuvntului. Dansează, alerargă, fă drumeții și petrece în mijlocul naturii dacă se poate. Îți calmează sufletul.

Pe de altă parte, o mulțime de sarcini neterminate ar putea apărea la orizont. S-ar putea să decizi să ignori o parte din lucrările care trebuie rezolvate, în favoarea unui proiect de care speri să te bucuri mai mult. Nu înnebuni familia cu lucrurile plictisitoare! Dacă tot vă strângeți împreună pentru a discuta ce e se întâmplă, atunci vă puteți distra cu sarcinile mai interesante dacă tot sunteți în zona roșie.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Capricorn

În această săptămână accentul se pune pe educație, fie ea convențională sau personală. Cauți cunoștințe, astfel încât să îți poți dezvolta capacitățile și baza de cunoștințe. Ești conștient că toate cunoștințele sunt în continuă evoluție și este important să rămâni la curent cu schimbările. S-ar putea să ai oportunități de a studia în străinătate. Mă refer la anumite forme de masterat.

Te simți energic și entuziasmat de toate opțiunile disponibile și ai disciplina să faci, constant, pași mari în direcția dorită. Fă-ți ceva timp și să te bucuri, pentru că, mai presus de orice, acesta este adevăratul scop al vieții. Echilibrează nevoia de muncă cu relaxarea. Uneori cele două lumi coincid.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător

Mintea ta tinde să se perfecționeze cu focalizarea și claritatea unui vultur, dar acest lucru nu poate fi întotdeauna așa, iar săptămâna aceasta este una din acelea. Te simți lipsit de concentrare, în special la locul de muncă, ceea ce poate duce la greșeli sau întârzieri. Apoi, mintea ta este un dar fantastic, capabilă de fapte uimitoare, dar poate deveni și obsesiv – compulsivă. Încearcă să găsești și câteva lucruri mai ușoare pentru a ușura din greutate. Căutările artistice în care te poți perfecționa îți pot face bine.

S-ar putea să fie necesar să vindeci ceva în sufletul tău. Este posibil ca alte persoane să-ți dorească să îți atragă atenția, pentru sfaturi și ajutor cu propriile povești și suspine. Dar tu ești preocupat de propriile tale probleme. Fii un pic egoist dacă trebuie. Asigură-te că îți împlinești propriile nevoi.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești

Ai putea să fii în dificultate financiară săptămâna aceasta, fie din cauza unei legate de o proprietate, a unor datorii sau a altor probleme nerezolvate. Controlul obiceiurilor în ce privește cheltuielile, este un semn de maturitate și de creștere și pentru tine. Vei lua decizii financiare mai bune.

În ceea ce privește viața personală, s-ar putea să te simți distras și copleșit pentru că nu poți dărui mai mult timp celor dragi. Sentimentele împrăștiate pot face dificilă angajarea sau concentrarea pe ceva anume. Dacă sarcinile de serviciu ți se par copleșitoare, atunci împartele în secțiuni mai mici, împarte sarcini și altora și micșorezi astfel totul în bucăți gestionabile și poți finaliza ceea ce începi.

Citește integral: Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top