Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR. Cea mai bună parte a aspectelor de săptămâna aceasta este că poți să te împaci cu prietenii pentru greșelile de comunicare din trecut! Începi săptămâna cu o descoperire despre tine când Soarele din Gemeni continuă trigonul cu Pluto din Capricorn. Vei înțelege mai bine cine ești, alergând să rezolvi problemele altora sau prin călătorii sau studii superioare, precum și prin reconectarea la rădăcinile culturale ale failiei tale. Reflectează la ce afli și învață.

Faci o impresie bună atunci când trigonul dintre Venus din Gemeni și Saturn din Vărsător transformă ziua de miercuri într-o zi excelentă pentru networking. Fii fermecător, dar modest. Orice laudă i-ar putea irita pe unii. Repet, rămâi modest.

Soarele este în Gemeni, în sectorul valorii de sine. Ar putea urma câteva săptămâni deranjante pentru tine, deoarece s-ar putea să te lupți cu respectul de sine și cu nesiguranța cu privire la resursele personale. Gemenii te poate ajuta să fii mai flexibil dacă există câteva probleme cu finanțele tale. Spune doar nu, calm și nu te atinge carduri.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR – Relațional

Astrele te încurajează să te simți mai optimist cu privire la posibilitatea unei relații cu cineva aparte. Dar s-ar putea să fii nevoit să depui mai multe eforturi pentru a o cunoaște mai bine decât ai făcut-o în trecut. Încearcă să îți împrospătezi garderoba și să porți diferite combinații de culori; fă-ți părul altfel și ia o atitudine pozitivă și caldă. Acest lucru ar putea face minuni.

Soarele este în Gemeni și face trigon cu Pluto din Capricorn, la începutul săptămânii, scoțând în evidență tendințele tale practice și hărnicia. Cauți acum parteneri care au aceleași obiective pe termen lung ca și tine.

Venus, stăpâna ta planetară, face și ea un trigon cu Saturn din Vărsător, arătându-ți dragostea dintr-o nouă perspectivă. Deși nu căutați neapărat relații altfel decât cele avute, și Veus și Saturn au un mod de a te face să găsești exact asta.

Soarele este în Gemeni, sporindu-ți dorința de conversație. Posibilele iubiri trebuie să poată ține pasul cu inteligența ta pentru a fi remarcate de tine, acum.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR – Profesional

Te poți raporta la oameni la care alții nu pot să o facă. Acest lucru îți oferă un avantaj major în ceea ce privește cariera. Ai capacitatea de a servi ca o punte importantă între diferite personalități și perspective. Aceste abilități vor fi la îndemână pe tot parcursul săptămânii. În mintea ta este un amestec de idei care se mișcă într-un vârtej confuz. Ideile care îți trec prin minte vor fi creative, dar nu neapărat realiste. Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ. Aceasta este cea mai mare provocare a săptămânii.

Gândește-te la viața profesională poate nu este ceea ce dorești să fie. Acest lucru se va schimba curând și lucrurile se vor îmbunătăți. Între timp, trebuie să faci tot ce poți cu ceea ce ai. Orice ai lucrat poate fi pus la încercare acum. Ceea ce nu mai funcționează ar trebui dat deoparte. Cosmosul deschide ușa pentru schimbări puternice, pozitive. Este un moment ideal să aplici pentru un nou loc de muncă.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR – Financiar

Săptămâna aceasta ai numeroase noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Pregătește-te să pui în mișcare un mecanism de anvergură și de lungă durată. Visele tale au șanse foarte mari să se împlinească atâta timp cât acționezi asupra oricărei șanse care îți apare în fața ochilor. Activitatea astrală din sectorul datoriilor avertizează asupra creșterii acestora.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR – Sănătate

Cea mai bună parte a aspectelor de săptămâna aceasta este că poți să reglezi greșelile de comunicare împreună cu prietenii! Ești liber – du-te la sală, dacă este posibil, fă mișcare și bea multă apă plată. Dacă rămâi în legătură fizică cu propriile nevoi, este mai puțin probabil să fii detașat sau să înțelegi valoarea ideii de a fi detașat emoțional. Atunci când acest tranzit aruncă săgeți și foșnește din pene așa cum trebuie să facă, vei fi într-o poziție mai bună de recuperare doar să fii flexibil.
Nu cred să te tulbure ceva organic. Poate că socializezi mai mult, dar ai grijă de tine în timp ce te afli într-o asemenea conjuncturp. Fii bun cu corpul tău și dă-i din plin aer curat, apă proaspătă și mâncare bună. Un somn adecvat este un alt factor esențial pentru o sănătate de fier.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top