Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI. Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur.

Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni sau să afli mai multe despre oamenii pe care îi iubești. Joacă-te în stilul tău personal și învață să te și distrezi!

Sezonul tău este în plimă desfășurare. Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI – Relațional

Iubirea plutește în aer cu energia astrală de astăzi. Dacă ieși la o întâlnire, atunci va fi probabil o ocazie romantică. Dar nu te aștepta ca ea să te accepte din prima. S-ar putea să aștepte un fel de semnal de la tine că ții la ea. Mingea este în terenul tău; vezi cum centrezi.

Trigonul dintre Soare și Pluto, de la începutul săptămânii, te poate direcționa pe o cale sigură spre iubire. Este posibil să nu fie cea mai interesantă călătorie pe care ai făcut-o în ultima vreme, dar te va conduce la ceea ce dorești.

Venus este în tranzit prin semnul tău flexibil în timpul trigonului cu ambițiosul Saturn din Vărsător, oferindu-ți o mulțime de opțiuni excelente pentru a cunoaște oameni noi. Cu cât ești mai deschis și judeci mai puțin oamenii, cu atât vei avea mai multe alegeri.

Soarele este în Gemeni alături de Venus aducându-te într-o dispoziție jucăușă. Dacă îți pui întrebări legate de persoana dorită, este doar începutul a ceva mai intens.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI – Profesional

Doar pentru că cineva vorbește cu mare încredere săptămâna aceasta nu înseamnă că are dreptate. Cineva pe care îl întâlnești îți va vorbi cu multă convingere. Această persoană este foarte sigură pe ideile sale, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii și tu. Ești în ton cu sentimentele oamenilor din jurul tău. Acest lucru face mult mai ușor să continui. Ai o înțelegere clară a ceea ce îi face pe acești oameni să bifeze ce le propui și a modului în care poți lucra cu ei în loc să li te opui.

Întârzierile și contracarările se ușurează în cele din urmă. O decizie ar putea însemna unda verde pentru un proiect pe care l-ai început. Accentul este pus pe dezvoltarea contactelor de sprijin. Posibil să găsești o nișă care să aducă speranță pentru un viitor mai bun. Colaborează cu ceilalți pentru a aduce ideile împreună în moduri noi și mai eficiente. Ai încredere în intuiția ta când trebuie să știi ce să faci în continuare. Începe un nou capitol acum.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI – Financiar

Este o săptămână ideală pentru a te gândi la începerea unei noi afaceri. Munca ta se schimbă, se transformă la fel ca și imaginea banilor. A merge cu fluxul înseamnă că trebuie să accepți ceea ce se întâmplă, în loc să încerci să opui rezistență. Relațiile tale nu sunt doar importante, ci și perfecte pentru aceste momente.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI – Sănătate

Poți beneficia de pe urma influxurilor astrale de săptămâna aceasta, privind profund o situație și câștigând perspectivă. Adesea, aceste energii cauzează blocaje de comunicare și, deși pot părea aspre când te apropii, aceasta poate fi în cele din urmă o oportunitate de înțelegere. Probabil împărțirea sau descoperirea să te facă să te concentrezi asupra judecății de un anumit fel și să fii pe punctul de a da sau de a primi. Pentru a ajuta la extinerea minții, se recomandă în special exerciții de respirație și alergare.

Săptămâna este un moment de odihnă și de recuperare. Chiar dacă ai multe de făcut, încearcă să nu te grăbești când ai pilot automat. Perioada este abordată cel mai bine acordând o atenție deosebită eliberării ușoare de stres. Acest lucru te va ajuta să te simți mai fericit, precum și să experimentezi o stare naturală și un sentiment de bunăstare. Dacă trebuie să te grăbești, fă-o cu… atenție.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top