Connect with us

Horoscop Saptamanal

Trei astrologi concluzie: Săptămâna 26 august-1 septembrie 2019! Explozie de evenimente astrale. Rune, Minerva, Urania, Pătrășcanu

Horoscop săptămânal pentru perioada 26 august-1 septembrie 2019, atrage atenția zodiilor că urmează o săptămână plină de idei și creativitate, o săptămână bună pe toate planurile.

Cu toate acestea unele zodii vor avea mici probleme financiare, care însă se vor rezolva până la sfârșitul săptămânii. Unii nativi au o sensibilitatea crescută, mai ales în ceea ce privește problemele sentimentale.

Leii vor avea o săptămână foarte bună și simt o nevoie de a fi discreți și ușor retrași. În această sătpămână începe o perioadă de schimbare pentru ei. Racii sunt foarte sensibili mai ales în primele zile ale săptămânii.

Berbecii sunt extrem de inventivi în perioada 26 august – 1 septembrie 2019, iar Taurii de asemenea au idei foarte bune care îi vor propulsa tot mai sus pe anumite planuri.

Minerva, Mihai Voropchievici, Urania și Camelia Pătrășcanu – Horoscop 26 august – 1 septembrie 2019

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019. Caracteristica perioadei 26 august- 1 septembrie

Urmează o săptămână plină de beneficii pe toate planurile. Trebuie însă, să fim și atenți!

Horoscop Minerva 26 august- 1 septembrie 2019 – relaxare maximă săptămâna asta

Berbecii sunt pini de idei și gata să le pună în practică. Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec. Ești plin de idei creative

Taurii sunt într-un mare moment de creativitate în ce privește casa și viața de familie. Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur. Ai nevoie de echilibru

Gemenii au probleme care țin de gospodărie dar și unele probleme mecanici. Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni. Ai o perioadă foarte productivă

Racii câștigă bani, sume care vin din mai multe direcții! Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Rac. Câștigi bani

Leii sunt tranșați și vor spune deschis ce gândesc chiar dacă îi doare. Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu. E timpul să fii direct

Fecioarele înțeleg că dacă vor să atingă o stare mai înaltă de conștiință sau un nou nivel spiritual, trebuie să se elibereze de orgoliu și vanitate! Citește și: Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioară. Evită viciile

Citește horoscop Minerva pentru TOATE ZODIILE AICI.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 august- 1 septembrie 2019 – Vine sacul cu bucurii pentru Săgetători

Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 august - 1 septembrie 2019 - Vine sacul cu bucurii pentru săgetători

Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 august – 1 septembrie 2019 – Vine sacul cu bucurii pentru săgetători

Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 august – 1 septembrie 2019. Unii nativi au probleme cu banii.

HOROSCOP Berbec – Să fie mai discreți. Miercuri și joi au multe de spus. Au succes și rezultate bune.

HOROSCOP Taur – Poartă de grijă unor persoane și e bine să fie mai atenți. Miercuri și joi au discuții, vizite. Lună nouă în zona iubirii.

HOROSCOP Gemeni –  Săptămâna sub semnul banilor. Sunt economi, cei care lucrează au rezultate bune. Pot progresa de marți încolo. Miercuri și joi apar oportunități. Vineri se schimbă ceva în familie.

HOROSCOP Rac – Sunt emotivi, sensibili la început de săptămână. Pun accent pe stările lor. Sunt pragmatici miercuri și joi și nu vor să piardă timpul. Pe final de săptămână preferă să petreacă alături de persoane dragi.

HOROSCOP Leu – Discreție la început de săptămână. Își încarcă bateriile, nu sunt ușor de găsit. Zile minunate în restul săptămânii.

Citește complet Horoscop Camelia Pătrășcanu AICI.

Rune Mihai Voropchievici 26 august- 1 septembrie 2019! Un ochi râde și altul plânge

Rune Mihai Voropchievici 26 august - 1 septembrie 2019 - Probleme mari în cuplu

Rune Mihai Voropchievici 26 august – 1 septembrie 2019 – Probleme mari în cuplu

HOROSCOP RUNE.

Berbecii au parte de o certitutidine. Vor primi un cadou minunat de la persoane care îi iubesc. Taurii sunt puși pe plecare, astrele le anunță o călătorie importantă. Să se distreze! Gemenii sunt puși pe harță, dar dacă se vor tempera, toate bătăliile pornite, vor fi câștigate cu siguranță. Racii au o săptămână mai grea, mai tensionată, să aibă putere, tărie, caracter.

Leii sunt agitați, explozivi. Vor sta în permanentă stare de agitație. Să se relaxeze. Toate sunt perfecte, ei își fac griji inutile. Vești bune pentru Fecioare, se mișcă lucrurile. Se anunță cadouri, surprize sau bani în conturi. Balanțele să lase toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru un an mult mai bun.

BERBEC: A intrat înr-o săptămână de revigorare în toate planurile. Este plin de vitalitate. O săptămână fantastică pe toate planurile.

TAUR: Taurii se gândesc la o vacanţă. Se vor duce într-o călătorie.

GEMENI: Trebuie să se mai relaxeze, sunt tensionaţi. Trebuie să îşi scoată din minte că persoane dragi au probleme cu starea de sănătate.

RAC: Racii au nişte probe mai grele. Să fie atenţi cum acţionează, să nu forţeze nota. S-ar putea să calce strâmb.

LEU: A intrat pe o perioadă de schimbări majore. Trebuie să pună cap la cap ce îşi doreşte din suita de schimbări majore.

Citește horoscop COMPLET Mihai Vorocopevhici AICI.

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie.

Mercur va intra în zodia Fecioarei. Luna Nouă în Fecioară. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 24 – 30 august 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie, scrie StiriTV.ro.

Horoscop Urania 26 august – 1 septembrie 2019. Ce surprize îți rezervă astrele

BERBEC

Berbecii care vor să plece în excursie sau care au programată o anumită deplasare pot întâmpina dificultăți din cauza unor probleme de sănătate, motiv pentru care trebuie să fie foarte atenți la acest aspect. Spre finalul săptămânii, acești nativi vor pune foarte mare preț pe distracție, pot participa la diferite competiții, indiferent dacă în urma acestora vor fi recompensați sau nu cu premii.

TAUR

Taurii sunt ușor dezamăgiți de felul în care evoluează viața lor în prezent. Simt că ceva stă în calea reușitei lor și că rezultatele pe care le așteptau întârzie să apară. Acești nativi pot întâmpina mici probleme și în plan personal, lovindu-se de părerile anumitor rude care au o părere diferită de a lor.

GEMENI

Deși întreaga săptămână vor fi plini de energie și într-o formă fizică de invidiat, Gemenii se pot lovi de anumite relații astrale complicate care își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra anumitor sectoare ale vieții lor. Vor reveni cu picioarele pe pământ în momentul în care vor dori să facă investiții importante, dar își vor da seama că bugetul nu le permite.

Citește AICI horoscop complet URANIA.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august – 1 septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top