Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC. În aprilie, Racii sunt preocupaţi de carieră şi de rezolvarea unor probleme de familie. În plus, îşi triază colaboratorii şi renunţă la prieteni despre care află că au fost incorecţi. Îşi pot găsi un job în străinătate sau se orientează spre o profesie care presupune multe călătorii

În luna aprilie, Racii îşi pot consolida statutul profesional şi este posibil ca, ajutaţi de Soare şi de planetele Uranus şi Venus (în mers retrograd) din zodia Berbec, să primească un job mai bun ori să fie, în sfârşit, promovaţi. Poate chiar când nici nu mai sperau.

După data de 3 aprilie, când Venus retrograd ajunge în zodia Peşti, e posibil ca promovarea sau schimbarea în carieră să aibă legătură cu străinătatea: fie un job în străinătate, fie o colaborare cu o companie internaţională, fie un job care presupune deplasări în străinătate.

Din 9-10 aprilie, sub influenţa tranzitului retrograd al planetei Mercur în zodia Taur, Racii îşi fac ordine în „sectorul prietenilor” şi îşi reanalizazeă şi refac „reţeaua profesională”. Foarte sensibili la opiniile celorlalţi, Racii vor fi foarte pretenţioşi atunci când va trebui să îşi aleagă colaboratorii la serviciu sau atunci când îşi vor „evalua” relaţiile de prietenie. Persoanele care i-au criticat pe Raci sau nu i-au sprijinit în anumite momente vor fi şterse de pe „Lista Prieteniei”, fără niciun fel de regret. Peste o lună-două, Racii vor reveni asupra deciziilor luate acum.

Dar, deocamdată, atenţia lor se îndreaptă spre carieră şi spre familie, iar Luna Plină din data de 11 aprilie va viza tocmai relaţiile Racului cu membrii familiei. Ajutaţi de „Marele Benefic” Jupiter aflat tot în Balanţă, Racii vor reuşi, în preajma zilei de 11 aprilie, să găsească soluţii la problemele cu care se confuntă o rudă sau vor reuşi să detensioneze atmosfera din familie, în cazul în care există un conflict patrimonial.

Horoscop lunar Aprilie RAC – Relațiile de prietenie, afectate

Astfel, în prag de sărbătoare, ajutaţi şi de planeta Venus revenită la „mersul direct” (în 15 aprilie), Racii vor aduce armonia în cămin şi s-ar putea chiar să le ofere celor foarte dragi şi apropiaţi, o vacanţă de vis ori un weekend de neuitat, departe de casă.

Relaţiile cu prietenii vor fi, însă, afectate de intrarea planetei Marte în zodia Gemeni. Pentru Raci, asta înseamnă intrarea „planetei Războiului” în „casa Trecutului sau a Secretelor” din astrogramă. Din acest motiv, se poate spune că după data de 21 aprilie, Marte în Gemeni va provoca discuţii sprinse, va scoate lşa iveală informaţii legate de prieteni sau colaboratori care vor slăbi încrederea Racilor în aceştia, ajungându-se chiar la distrugerea unor vechi prietenii.

Mercur va fi, atunci, tot în mers retrograd şi tot în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor, provocând multă „agitaţie” în acest sector: colegi sau prieteni care vor pleca din viaţa Racilor, oameni din trecut care vor reveni în viaţa Racilor şi, sub influenţa Lunii Noi din data de 26 aprilie, vor veni şi prieteni noi.

Iar unii dintre aceşti prieteni vor contribui la succesul Racilor, în special după data de 28 aprilie. Atunci, în sectorul Carierei din astrograma Racilor va ajunge planeta Venus, aducătoare de noroc şi oportunităţi.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top