Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR. În aprilie, Săgetătorii sunt copleşiţi de amintiri legate de familie. Îşi analizează viaţa şi vor să repare greşelile pe care le-au făcut faşă de cei dragi. În plan profesional, vor să aibă succes şi acţuionează în consecinţă. În a doua parte a lunii, cariera şi profesia sunt prioritare

De mai multe luni, Săgetătorii trec printr-un proces de maturizare şi de conştientizare a propriei valori, dar şi de responsabilizare faţă de cei dragi, în mod special faţă de familie. Influenţaţi de Saturn, aflat chiar în zodia lor, Săgetătorii îşi fac, de ceva timp, ordine în viaţă şi renunţă la lucruri,oameni şi situaţii care nu le mai sunt de folos ori care le blochează iniţiativele şi drumul spre succes ori spre evoluţie spirituală.

Intrarea planetei Venus, acum în mers retrograd, în zodia Peşti înseamnă, pentru Săgetători, încă o provocare în sfera personală. Venus ajunge, în data de 3 aprilie, „în sectorul Familiei” din astrograma lor şi până în 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, nativii vor fi copleşiţi de amintiri şi de dorinţa de a repara greşelile făcute faţă de cei dragi.

În această perioadă, Săgetătorii pot pleca la drum pentru a-şi vizita rudele pe care nu le-au mai văzut de multă vreme sau pentru a renova şi consolida casa în care au copilărit. Unii decid să locuiască, măcar pentru o vreme, cu părinţii pentru a-i ajuta, în timp ce alţii îi conving pe proprii copii să se întoarcă acasă.

Fotografiile de familie, cadourile pe care le-au primit cu ocazia unor sărbători, prima casă în care au locuit după nuntă sau primul cuvânt rostit de copilul lor, toate acestea sunt adevărate comori care aduc în sufletul Săgetătorilor nostalgie.

Dacă viaţa personală e dominată de nostalgie şi sensibilitate, viaţa profesională a Săgetătorilor este dominată de acţiune şi de dorinţă de schimbare. Mutarea Soarelui în zodia Taur, în data de 20 aprilie şi Luna Nouă din acelaşi semn zodiacal, din 26 aprilie, aduc multă energie şi „susţinere astrală” în „casa Profesiei” din astrograma nativilor.

În plus, mutarea planetei Acţiunii, Marte, în zodia Gemeni şi în „sectorul Parteneriatelor” Săgetătorilor (în data de 21 aprilie) le dă acestora multă energie şi încredere în propriile forţe atunci când trebuie să îşi susţină interesele în cadrul unui parteneriat de afaceri sau al unei colaborări profesionale.

Dar nu trebuie pierdut din vedere faptul că planeta Mercur este în „mers retrograd”, iar asta înseamnă că Săgetătorii trebuie să analizeze cu mare atenţie toate clauzele contractelor pe care le semnează şi că, înainte de accepta să colaboreze cu cineva, trebuie să adune şi să verifice cât mai multe informaţii referitoare la posibilul angajator sau partener de afaceri. Asta pentru că atunci când Mercur este retrograd, informaţiile pe care le primim sunt, de regulă, incomplete sau incorecte, iar verificarea acestora este necesară, chiar dacă „solicită” mult timp.

Prezenţa planetei Marte în sectorul Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor poate însemna şi riscul unor tensiuni şi certuri în cuplu. Săgetătorii trebuie să găsească o soluţie de compromis pentru ca relaţia sentimentală şi viaţa de familie să nu aibă de suferit din cauza ambiţiei şi dorinţei lor de succes profesional. Şi mai trebuie să evite certurile pentru că atunci când Mercur este retrograd, multe se pot spune şi multe vor fi regretate mai târziu…

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top