Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU. Dacă nu-şi măsoară cuvintele, în aprilie Leii provoacă tensiuni în cuplu şi se ceartă cu copiii sau din cauza copiilor, iar la serviciu, nu îşi găsesc aliaţi, ba chiar sunt victime ale comploturilor sau bârfelor. Soarele începe să strălucească şi pe strada lor abia în ultima parte a lunii

În primele zile din aprilie, Leii au o agendă încărcată, cu multe invitaţii de onorat şi multe persoane de întâlnit. Din data de 3 aprilie, Venus, planeta Iubirii, ajunge în zodia Peşti. Până în 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, nativii Lei vor „trăi în trecut”, idealizând persoane iubite cândva sau situaţii în care erau în centrul atenţiei şi toată lumea din jur părea că abia aşteaptă să le facă pe plac.

Dacă sunt singuri, vor fi deosebit de selectivi când vor alege evenimentele unde trebuie să participe, iar dacă au o relaţie, vor prefera să petreacă mai mult timp acasă, cu partenerul.

Asta nu înseamnă că armonia va domni, mereu, în cuplu. Nativii vor fi critici şi greu de mulţumit şi vor reproşa partenerului de viaţă sau celorlalţi membri ai familiei că nu răspund „cu aceeaşi monedă” sentimentelor Leilor şi că nu apreciază cu adevărat „sacrificiile” pe care aceştia le-au făcut pentru cei dragi. Situaţia se poate complica în cuplu după data de 5 aprilie, când Saturn îşi începe mişcarea retrogradă în zodia Săgetător şi în „casa Iubirii şi copiilor” din astrograma Leilor. Astfel, Leii ajung să se certe cu partenerul, cu copiii sau din cauza copiilor.

Horoscop lunar Aprilie LEU – Leii sunt sfătuiți să fie prudenți

Luna Plină din data de 11 aprilie are loc în zodia Balanţei şi influenţează modul în care comunică Leii, dar şi relaţia lor cu fraţii sau cu vecinii. Având în vedere că, din 9-10 aprilie, şi Mercur este în mers retrograd, provocând probleme de comunicare, Leii ar trebui să fie foarte atenţi la cuvintele pe care le rostesc! Chiar dacă au dreptate, trebuie să nu exagereze şi să nu arunce cu vorbe pe care, ulterior, le-ar putea regreta. Contextul astral le cere prudenţă pentru că, altfel, acum, Leii pot să distrugă prietenii vechi, colaborări importante şi chiar relaţii de familie.

Şi la serviciu se pot distruge colaborări, mai ales după data de 20 aprilie, când începe tranzitul retrograd al planetei Pluton în zodia Capricorn, iar pentru Lei asta înseamnă că vor fi ţinta unor „comploturi” sau bârfe care le pot afecta imaginea şi succesul.

Din data de 11 aprilie, Marte ajunge în zodia Gemeni şi îi mobilizează pe Lei să se promoveze, să îşi caute colaboratori şi protectori, să îşi facă prieteni printre colegi. Demersurile sunt, însă, dificile din cauza lui Mercur retrograd, care marchează relaţiile de orice fel cu neînţelegeri, suspiciuni şi tensiuni.

Dar sfârşitul lui aprilie poate aduce şi soluţii, odată cu Luna Nouă din data de 26 aprilie. Aceasta se va roduce în zodia Taur, aducând „un suflu nou” şi noi oportunităţi în „sectorul Carierei” din astrograma Leilor. De fapt, Soarele începe „să strălucească pe strada Leilor” după data de 20 aprilie. Atunci Soarele (care ţi patronează pe Lei) ajunge în zodia Taur, sprijinindu-i pe nativi în Carieră.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top