Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR. În aprilie, Vărsătorii „stau bine cu banii” pe care îi folosesc în special pentru a rezolva probleme de familie sau pentru casă. În plan profesional nu le lipsesc oportunităţile, iar în a doua parte a lunii, pot pleca în călătorie, în străinătate

În data de 3 aprilie, planeta Venus, acum în mers retrograd, ajunge în zodia Peşti, activând sectorul financiar din astrograma Vărsătorilor. Uranus, „planeta Schimbărilor neaşteptate” şi Soarele sunt în zodia Berbec şi în „casa comunicării şi contractelor” acestor nativi, iar asta înseamnă că Vărsătorii pot negocia o colaborare încă de la începutul lunii.

Venus este considerat „Micul Benefic” în astrologie şi vine cu tot felul de oportunităţi, dar acum, în mers retrograd fiind, provoacă tot felul de întârzieri sau de amânări , aşa că Vărsătorii trebuie să se înarmeze cu răbdare, mai ales că din 10 aprilie, se fac simţite şi efectele tranzitului retrograd al planetei Mercur, în zodia Taur. Şi Mercur retrograd provoacă întârzieri şi confuzii, iar semnarea contractelor şi demararea unor afaceri sau proiecte ar trebui să fie amânată până când Mercur revine la mersul direct.

Dar se spune că şi călătoriile ar trebui amânate din cauza tranzitului retrograd al lui Mercur, „planeta Călătoriilor”, însă pentru Vărsători, Luna Plină din data de 11 aprilie vine cu „activare” specială a „casei călătoriilor în străinătate”.

Dacă Vărsătorii sunt invitaţi să petreacă o mică vacanţă la un prieten din străinătate sau dacă acum sunt trimişi în delegaţie în altă ţară şi nu vor să rateze aceste oportunităţi, trebuie doar să îşi ia nişte măsuri de precauţie, cum ar fi verificarea suplimentară a rezervărilor la hotel sau a actelor de călătorie şi să acorde o grijă specială bagajelor sau locului în care îşi păstrează banii.

La serviciu, Vărsătorii sunt, ca întotdeauna, originali şi îşi susţin cu pasiune ideile. Dar din 10 aprilie, ar fi bine să nu fie mai selectivi atunci când îşi exprimă în public o opinie sau când susţin un punct de vedere pentru că tranzitul retrograd al lui Mercur le poate provoca probleme din cauză că ideile lor nu sunt bine primite sau corect înţelese de colegi ori şefi. Când Mercur este retrograd, toţi trebuie să fim mai selectivi şi cu ideile pe care le exprimăm, dar şi cu alegerea partenerilor de dialog.

Selectivi sunt acum Vărsătorii şi în relaţiile de prietenie. Saturn, „profesorul zodiacului”, este în zodia Săgetător şi, din 5 aprilie, este în mers retrograd. Asta poate însemna, de exemplu, că Vărsătorii renunţă la unii prieteni despre care află adevăruri nu tocmai comode sau renunţă la prieteni despre care află că au transmis şi altora secretele Vărsătorilor.

Revenirea planetei Venus la mersul direct, în data de 15 aprilie, creşte şansele Vărsătorilor de a câştiga ori de a primi bani, iar mutarea Soarelui în zodia Taur, în data de 20 aprilie şi Luna Nouă din acelaşi semn zodiacal din data de 26 aprilie îndreaptă energia, atenţia şi resursele (inclusiv cele financiare) ale Vărsătorilor spre rezolvarea unor probleme cu care se confruntă nişte rude sau pentru efectuarea unor lucrări de renovare sau de reamenajare a locuinţei.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top