Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI. În aprilie, norocul le surâde Peştilor: în plan financiar nu au de ce să se plângă, iar în iubire, Venus îi ajută pe cei singuri să întâlnească pe cineva, în special în a doua parte a lunii. Dar până în 15 aprilie, viaţa sentimentală a Peştilor e plină de tensiuni, frustrări, regrete şi resentimente

Pentru Peşti, luna aprilie începe cu mutarea planetei Iubirii chiar în semnul lor zodiacal. Dar Venus este , până în 15 aprilie, în „mişcare retrogradă” şi îi face pe nativi mult mai sensibili decât sunt. Peştii au acum tendinţa de a visa la iubiri trecute sau de a se implica în relaţii complicate, cu persoane care nu le iubesc la fel de mult sau care nu pot fi disponibile cu adevărat. Deşi nu îşi găsesc fericirea în astfel de relaţii, Peştii le acceptă pentru că au o adevărată „foame de iubire” şi nu vor să fie singuri.

Şansa lor de a întâlni Iubirea vine odată cu revenirea lui Venus la mersul retrograd (după 15 aprilie).
Revenirea planetei Venus la mersul direct sporeşte magnetismul Peştilor. Nativii singuri atrag, fascinează, provoacă pasiuni şi se îndrăgostesc, la rîndul lor.

Pentru Peştii care au, deja, o relaţie, revenirea planetei Venus la mersul direct înseamnă depăşirea unei perioade de criză, în care sentimentele şi încrederea reciprocă au fost puse sub semnul întrebării. Se spune că relaţiile care supravieţuiesc tranzitului retrograd al planetei iubirii sunt serioase şi „pe termen lung”.

Dacă în iubire Peştii nu au doar motive de mulţumirem, în plan financiar nu prea au motive să se plângă cel puţin până în data de 19 aprilie, pentru că, până atunci, Soarele se află în „sectorul Financiar” din astrograma lor, alături de Uranus. Această combinaţie astrală aduce şanse de câştiguri,. Dar şi riscul unor pierderi sau al unor cheltuieli neprevăzute. Dar chiar şi în cazul unor cheltuieli ce depăşesc calculele iniţiale, Peştii reuşesc să îşi refacă, rapid, bugetul pentru că au un mare aliat: Jupiter în semnul Balanţei.

Aflat în Balanţă, Jupiter „patronează”, până în octombrie, „casa câştigurilor prin intermediul altora” sau „casa resurselor partenerului” din astrograma Peştilor. Tot aici se va produce şi Luna Plină din data de 26 aprilie, dată la care Peştii pot primi cadouri scumpe sau pot primi sponsorozări, donaţii sau alte finanţări. Şi tot atunci se pot gândi la o afacere de familie sau pot finanîa proiectele personale ale copiilor sau ale unor prieteni foarte buni.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top