Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI. În luna aprilie, Gemenii îşi restabilesc priorităţile profesionale şi îşi reevaluează relaţiile sentimentale. Devin mai rasponsabili şi mai serioşi, iar cei care au copii, se preocupă mai mult de viitorul acestora. Gemenii care îşi doresc copii au de partea lor Luna Plină din 11 aprilie!

În primele zile din aprilie, în „sectorul Prietenilor” din astrograma Gemenilor se află Soarele, alături de planetele Venus şi Uranus. De aici, în data de 3 aprilie, Venus va ajunge în zodia Peşti, adică în „sectorul Carierei” din astrograma Gemenilor, dar Venus este în mişcare retrogradă, provocându-i pe nativi să îşi restabilească priorităţile profesionale, să îşi analizeze şi să îşi actualizeze C.V.-ul şi chiar să ia în calcul schimbarea domeniului de activitate.

Tendinţa de reevaluare, reanalizare şi de regândire a Carierei şi nu numai devine şi mai intensă după data de 10 aprilie, când începe tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Taur, adică în „sectorul Trecutului” din astrograma Gemenilor, care îşi pot aminti acum de profesia la care visau în copilărie sau la hobby-urile la care au renunţat din diverse motive.

Reanalizată va fi şi relaţia de cuplu pentru că Mercur retrograd provoacă, şi în cazul Gemenilor, probleme de comunicare, iar Venus poate transforma o relaţie de prietenie sau de colaborare într-o aventură sentimentală.

Gemenii singuri se pot îndrăgosti pe neaşteptate sau de persoane pe care altădată nici măcar nu le-ar fi observat sau despre care ar fi spus că „nu sunt genul lor”. Dar după 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, pasiunile sau idilele respective se vor sfârşi sau se vor transforma în relaţii „fără viitor”, în care partenerii vor risipi energie, timp, afecţiune etc.

Horoscop lunar APRILIE GEMENI – Moment prielnic pentru cei care isi doresc sa devina parinti

Gemenii care au o relaţie stabilă ar trebui să profite de momentul favorabil pe care îl reprezintă Luna Plină în zodia Balanţei, din data de 11 aprilie. Această Lună Nouă va „ocupa” sectorul Iubirii şi Copiilor din astrograma Gemenilor, unde se află, deja, de câteva luni bune, planeta Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie. Acesta este un moment extraordinar pentru Gemenii care îşi doresc să devină părinţi! Luna Plină din 11 aprilie este un moment special şi pentru Gemenii care au, deja copii: fie se bucură de succesul acestora, fie reuşesc să rezolve o problemă cu care se confruntă copiii, fie, pur şi simplu, petrec timp preţios împreună.

De altfel, Gemenii care sunt părinţi vor deveni mai preocupaţi de binele şi de viitorul copiilor lor. Saturn, „Profesorul zodiacului” are, din 5 aprilie, o „mişcare retrogradă” în zodia Săgetător şi în „sectorul Parteneriatelor” Gemenilor şi îi face pe nativi mai serioşi, mai maturi, mai responsabili.

Mulţi Gemeni vor decide că trebuie să îşi schimbe atitudinea în cuplu sau faţă de copii pentru a nu repeta greşeli care au provocat tensiuni şi resentimente.

Dar cum intenţiile bune nu sunt de ajuns, astrele vor veni în sprijinul Gemenilor: Marte, „planeta Acţiunii”, se va muta chiar în semnul zodiacal al acestora, în data de 21 aprilie şi le va da curajul de a face schimbările necesare şi energia de a-şi pune în practică planurile.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top