Connect with us
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Balanță.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ. Pentru Balanțe, cele mai importante momente din luna mai vor fi: Luna Plină din data de 11mai, intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în ziua 20 mai și Luna Nouă în Gemeni, din 25 mai.

Luna Plină în Scorpion din 11mai le va aduce Balanțelor succes în plan financiar, iar Soarele și Luna Nouă din Gemeni, vor veni cu succes în tot ceea ce este legat de „străinătate”.

Dar, luna va începe cu prezența planetei Venus în zodia Berbec.

Venus este chiar planeta care le patronează pe Balanțe și, plasată în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma acestora, atrage atenția asupra faptului că nativii trebuie să știe să colaboreze cu alții, să lucreze în echipă și să țină cont de opiniile partenerilor, pentru a avea succes.

Alături de Venus, în zodia Berbec se află și Uranus, planeta schimbărilor neateptate, „vinovat” de repetatele schimbări care s-au produs în ultimii ani în parteneriatele, colaborările și afacerile Balanțelor.

Acum, Balanțele îl au drept aliat pe Jupiter, „Marele Benefic”, aflat, până în toamnă, chiar în zodia lor.

În consecință, Balanțele ar trebui să nu aibă probleme cu partenerii și colaboratorii, în special după data de 3 mai, când Mercur, planeta Comunicării va „ieși din retrogradare”.

Mai mult, în data de 16 mai, Mercur se va muta în zodia Taur și le va ajuta pe Balanțe să aibă „relații construnctive” cu cei din jur, în timp ce Marte, aflat, din 21 aprilie în Gemeni, le va ajuta să își facă prieteni în străinătate, să lucreze în altă țară sau pentru companii internaționale sau să plece într-o călătorie”peste hotare”.

Rezultatele concrete ale demersurilor făcute de Balanțe vor apărea, mai sigur, după data de 20 mai, când Soarele va veni, alături de Marte, în „casa Străinătății” din astrograma lor.

Iar Luna Nouă din 25 mai va veni cu schimbări importante, cum ar fi un job nou sau o nouă iubire, posibil „venită” din altă țară sau întâlnită în timpul unei călătorii.

Viața sentimentală a Balanțelo influențată în această lună de tranzitul planetei Iubirii, Venus, prin sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. În acest context, se va intensifica nevoia de afecțiune a Balanțelor, dar nu și dorința nativilor singuri de a se implica într-o relație pe termen lung.

Prioritară va fi, în această lună, cariera.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top