Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Rac - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Rac.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – RAC

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – RAC. Racii trebuie să fructifice, rapid, fiecare oportunitate

Racii încep luna mai cu dorința de succes și multe oportunități profesionale.

În „sectorul Carierei” din astrograma lor se află Uranus, Venus și Mercur, care își va încheia tranzitul retrograd în data de 3mai. Venus este „planeta Iubirii” și se află în zodia Berbec și în „sectorul Carierei” din astrograma Racilor din data de 28 aprilie, iar Mercur va rămâne aici până în data de  16 mai, când se va muta în Taur.

Din 16 mai, Mercur va „activa” relațiile Racilor cu prietenii și prezența lor în comunitatea profesională din care fac parte.

Uranus este planeta care provoacă schimbări neașteptate și, în luna mai, le poate aduce Racilor șanse nesperate, pe care aceștia trebuie să le fructifice rapid pentru că, sub influența lui Uranus, norocul e schimbător.

Uranus poate aduce, însă, și răsturnări de situații, motiv pentru care nativii care au, deja, succes în plan profesional, ar trebui să își consolideze  statutul și cariera.

Iar asta, cu atât mai mult cu cât  în „sectorul job-ului” din astrograma lor se află Saturn, acum în mers retrograd. Saturn vine cu tot felul de provocări și, împreună cu Uranus, ar putea să testeze capacitatea Racilor de a se adapta la nou.

S-ar putea ca la serviciu să se modifice programul de lucru, iar asta înseamnă că tabieturile zilnice ale Racilor vor fi date peste cap. Sau poate că firma la care lucrează va avea noi clienți și Racii vor fi nevoiți să colaboreze cu alte persoane. Sau poate că Racii vor fi transferați în alt departament.

Toate aceste schimbări care pot părea simple „mărunțișuri” pentru alte zodii sunt, pentru conservatorii Raci, adevărate „provocări” care le pot afecta starea de spirit,  productivitatea și, implicit, succesul.

Dar Saturn le cere nativilor Raci și să își evaleze, cu obiectivitate, colaboratorii și job-ul, în ansamblu, iar dacă este nevoie, să facă, apoi, schimbările necesare. Chiar dacă acestea presupun un nou loc de muncă!

De altfel, nu doar Saturn sau Uranus  cer asfel de schimbări, ci și planeta Pluton, care se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor și vizează atât relațiile profesionale, cât și relația de cuplu.

Un moment important în acest sens va fi Luna Plină din data de 11 mai, care va avea loc în zodia Scorpion și în „casa Iubirii” din astrograma Racilor.

Racii nemulțumiți de relația lor de cuplu vor fi tentați, în jurul acestei date, să se despartă, dar chiar dacă vor lua această decizie, s-ar putea să revină asupra ei, în lunile iunie-iulie.

În schimb, Racii care se îndrăgostesc „pe Lună Plină în Scorpion”, își vor iubi, cu pasiune, partenerul sau partenera. Deci, cine se „pricopsește” , în mai, cu un partener Rac, va avea parte de o relație foarte „intensă”.

Racii sunt foarte sensibili și emoționali, iar intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în data de 20 mai va accentua aceste trăsături.

Racii vor prefera să își petreacă timpul liber acasă, în mijlocul familiei, dar intuiția le va spune când e bine „să se retragă în carapace” și când trebuie să „iasă în lume”.

Iar Luna  Nouă care va avea loc în zodia Gemeni, în data de 25 mai, va accentua această nevoie a Racilor de a fi singuri sau doar cu persoanele foarte apropiate.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top