Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Capricorn.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN. Capricornii revin la hobby-uri uitate și le transformă în afaceri

Pentru Capricorni, luna mai începe cu   Soarelui în „casa Iubirii” din astrogramă. Aceasta se referă și persoana iubită, dar și la copii. Astfel, până în data de 20 mai, când Soarele se va muta în zodia Taur, viața Capricornilor va fi plină  de afecțiune, iar atenia lor se va îndrepta spre cei care contează cu adevărat.

Rudele Capricornilor se  vor bucura, de asemenea, de atenția nativilor pentru că în sectorul Familiei din astrograma zodiei se vor afla Venus și Mercur.

Venus este, așa cum se știe, „planeta Iubirii” , iar Mercur, „planeta Comunicării și a Călătoriilor”. Această combinație astrologică va „încărca”agenda Capricornilor cu multe vizite, mesaje, telefoane și călătorii pentru că aceștia vor dori să fie la curent cu toate noutățile din familie și, la nevoie, să îi ajute pe cei cafe au probleme.

La rândul lor, Capricornii vor fi înconjurați de dragoste, răsfățați de părinți și de partener.

Aflată în sectorul Familiei dkn astrogramă, planeta Venus îi  va motiva pe Capricorni să își reamenajeze locuința și să cumpere tot felul de obiecte frumoase, în special pentru camera copiilor.

Dar tot Venus, aflată în casa Iubirii, care se referă și la activitățile care ne relaxează și ne bine dispun, îi va motiva pe mulți nativi Capricorni să își amintească de hobby-urile din copilărie și să le transforme, în timp, în afaceri de succes.

Ziua de 11 mai poate să le aducă o veste bună din partea unui prieten sau, în cazul în care și-au promovat hobby-ul pe internet, pot constata că au un succes mai mare decât ar fi sperat.

Din 20 mai, interesul Capricornilor se va ndrepta spre carieră, odată cu intrarea Soarelui în zodia Gemeni și în „casa Profesiei” din astrograma lor.  Capricornii care își cautau un job   pot primi o ofertă de muncă sau la serviciu, relațiile nativilor cu colegii sunt lipsite de tensiuni.

Ambițiile Capricornilor sunt susținute, până în octombrie de Marele Benefic Jupiter, dar, acum acesta este n mers retrograd și Caprivornii trebuie să aibă răbdare pentru că multe decizii se iau cu întârziere și totul pare că se petrece într-un ritma mai „monoton”.

Jupiter retrograd îi poate ajuta, însă, pe Capricornii care își doresc o schimbare majoră n carieră și trebuie să cumpănească toate opțiunile.

Spre sfârșitul lunii, mulți dintre ei vor ști deja ce își doresc pentru viitorul profesional și vor începe să acioneze în această direcție.

Iar ziua de 25mai, când va fi Lună Nouă, Capricornii pot decide că trebuie să facă un prim pas către noua carieră sau noua afacere.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top