Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Săgetător.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR. Săgetătorii pot avea probleme pentru că ambiția lor nu e pe placul tuturor

Pentru Săgetători, luna mai începe cu Soarele în „casa Profesiei” și cu Marte în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

S-ar putea ca ambiția Săgetătorilor și deplina încredere pe care o vor avea în propriile forțe să nu fie pe placul tuturor, iar tensiunile dintre  aceștia și diferiți colegi sau parteneri de afaceri să fie destul de frecvente.

Luna Plină din data de 11 mai îi poate ajuta pe nativii Săgetătorii să intre n posesia unor informații sau documente cu care își vor învinge, categoric, adversarii.

Din 20mai, Soarele se va alătura planetei Marte în sectorul Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor. Astfel, aceștia vor deveni greu de „învins” în competiții și greu de convins că nu au dreptate.

Ba chiar și în relația de cuplu Săgetătorii vor fi tentați să epateze și să își asume un aer de „profesor, iar persoana iubită nu va fi prea încântată, așa că Săgetătorii ar trebuj să își mai „ajusteze” atitudinea.

În prima parte a lunii, comunicarea în cuplu nu va avea prea mult de suferit, în ciuda atitudinii Săgetătorilor,despre care vorbeam mai sus.

Iar asta, pentru că până în 16 mai, „planeta Comunicării”, Mercur, se va afla în „casa Iubirii” Săgetătorilor, alături de Venus și Uranus. Tensiunile vor fi, rapid, anulate cu o glumă sau, și mai eficient, cu o declarație de dragoste, iar armonia se va restabili fără probleme.

Prezența planetelor Venus și Mercur „casa Iubirii” înseamnă pentru Săgetători și o bună comunicare cu copiii. Iar internetul va fi cea mai rapidă variantă de comunicare. Și nu e deloc întâmplător: în „casa Iubirii” din astrogramă, acum Săgetătorii îl au pe Uranus. Iar această planetă patronează internetul și va rămâne în „casa Iubirii” pâna la anul. Iar asta înseamnă că mulți Săgetători ar putea să cunoască prin intermediul internetului persoane interesante de care se vor îndrăgosti

Și pentrj că am vorbit de relația de cuplu a Săgetătorilor, trebuie să facem referire și la intrara Soarelui în zodia Gemeni, în data de 20 mai.

Ajuns în Gemeni, Soarele va armoniza și mai mult relațiile Săgetătorilor, indiferent dacă e vorba de relații sentimentale sau de relații de afaceri.

Iar nativii Săgetători care speră să își găsească „jumătatea” au, din 20 mai,  șanse de a-și îndeplini dorința.

De aceea, se poatr spune că ziua cea mai norocoasă  pentru Săgetătorii singuri va fi ziua  25 mai. Atunci se va produce fenomenul de Lună Nouă, în zodia Gemenilor și chiar în zona Relațiilor din astrograma lor.

Norocoasă va fi și pentru ceilalți Săgetători pentru că Luna Nouă le poate aduce un nou prieten. Și nu e puțin!

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top