Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Berbec.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – BERBEC. Berbecii trebuie să renunțe la relațiile toxice din viața lor

Berbecii au noroc de bani în primele trei săptămâni ale lui mai și de călătorii, invitații și oferte profesionale avantajoase, în ultima parte a lunii.

Până la 20 mai, Soarele va influența „sectorul Financiar” al Berbecilor, aducându-le noroc în afaceri și proiecte personale.

Berbecii vor beneficia și de prezența lui Mercur chiar în zodia lor, până în data de 16 mai: vor avea spirit de inițiativă și vor „vâna” cât mai multe oportunități financiare.

În data de 16 mai, Mercur, „planeta Afacerilor” se va muta în zodia Taur, unde va face echipă cu Soarele, timp de 4 zile. Astfel,  perioada 16 – 20 mai va fi cea mai favorabilă pentru Berbecii care vor să înceapă o afacere pe cont propriu, pentru cei care doresc să își sporească veniturile și își caută un al doilea job.

În 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni, unde se află, deja, „planeta Acțiunii”, Marte, care îi patronează, de altfel, pe Berbeci. Pentru aceștia va începe o perioadă foarte solicitantă, cu multe întâlniri și negocieri, cu evenimente și călătorii, cu semnarea de contracte dau demararea de afaceri.

Un moment important pentru viața profesională a Berbecilor va fi Luna  Nouă din data de 25, care  va avea loc în semnul  Gemenilor și în „casa Comunicării și Călătoriilor” din astrograma lor. Luna Nouă din 25 mai poate să le aducă acestora un nou contract de colaborare, o întâlnire hotărâtoare cu o persoană influentă sau o veste bună legată de promovarea unui examen.

În plan sentimental, luna mai este destul de „solicitantă” pentru Berbeci. Chiar în zodia lor se vor afla Venus, planeta Iubirii și Uranus, planeta Schimbării. Pe de o parte, Berbecii vor dori să își consolideze relația de cuplu sau, dacă sunt singuri, să găsească pe cineva, iar pe de altă parte, nu vor dori să renunțe la „libertatea” lor și nici să ignore eventualele „oportunități sentimentale”.

Aflat în zodia lor de mai mulți ani, planeta Uranus îi face pe Berbeci să își dorească mereu ceva nou, să se plictisească rapid și să se revolte de fiecare dată când se simt „sufocați” sau „încorsetați” în cuplu.

Iar Luna Plină din data de 11 mai poate fi un moment provocator pentru viața sentimentală a Berbecilor. Această Lună Plină va avea loc în zodia Scorpion și în casa a VIII-a din astrograma Berbecilor, o casă a intimității și a senzualității.

Berbecii vor trăi cu intensitate fiecare clipă alături de persoana iubită sau se vor trezi implicați într-o relație dominată de pasiune, care îi va acapara și din care le va fi greu să se retragă.

Luna Plină în zodia Scorpion poate veni cu tentația unei aventuri, irezistibile chiar și pentru nativi Berbec îndrăgostiți cu adevărat de cineva.

Urmările vor apărea, de bună seamă și nu vor fi ușor de ignorat sau de combătut. Și asta, pentru că, până în toamnă,  Jupiter -„Justițiarul zodiacului”- se află în Balanță și le cere nativilor Berbec să fie corecți în iubire și în relațiile de orice fel.

Aflat în Balanță și în sectorul parteneriatelor din astrograma Berbecilor, Jupiter „trage un semnal de alarmă” și asupra „relațiilor toxice” care pot compromite cariera nativilor sau șansele acestora de a se bucura de succes și prosperitate.

Berbecii care, în această perioadă, se confruntă cu probleme financiare sau probleme legate de afaceri sau job, ar trebui să evalueze relațiile în care sunt implicați și să renunțe la iubiri, prieteni, colaborări sau afaceri care nu au le-au adus decât pierderi și necazuri. Luna Plină din 11 mai poate fi, pentru ei, un moment de „eliberare” și de debarasare de tot ce e toxic în viața lor. Apoi, viața Berbecilor se va schimba în bine. Astrele sunt de partea lor!

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top