Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Fecioară.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ. Fecioarele își vor construi, pas cu pas, cariera dorită

Pentru Fecioare, importantă este, în luna mai, viața profesională. Până în 20mai, Soarele se află în „sectorul Studiilor”, după care se va muta în „casa Carierei” din astrograma Fecioarelor.

Acestea își vor calcula fiecare pas și își vor urmări, cu seriozitate, obiectivele. În prima parte a lunii, se vor înscrie la cursuri și seminarii, se vor documenta și se vor perfecționa în domeniul lor de activitate, ajutate și de „ieșirea din retrogradare” a planetei care le guvernează, Mercur.

Luna Plină din data de 11 mai va avea loc în zodia Scorpion și în „sectorul Comunicării” din astrograma Fecioarelor, astfel că acestea vor renunța la discreția care le caractetizează și vor „socializa”.

Alegerea va fi inspirată pentru că Luna Plină în Scorpion le poate oferi Fecioarelor ocazia de a cunoaște persoane influente care, ulterior, le vor ajuta.

Și s-ar putea ca tocmai o astfel de persoană influentă cunoscută în preajma zilei de 11mai să devină, peste un timp, mai mult decât un mentor sau un partener de afaceri. Ar putea deveni chiar un partener de viață.

Interesant este că, până la sfârșitul anului, „sectorul Iubirii” din astrograma Fecioarelor este patronat de planeta Pluton, aflată în Capricorn. Această prezență a lui Pluton (acum, în mers retrograd)  „vorbește” despre un lucru pe care Fecioarele ar trebui să nu îl ignore mai ales acum, în luna mai: succesul lor în carieră depinde de relațiile și atmosfera din familie.

S-ar putea ca Fecioarele să aibă probleme acasă chiar în momente în care prezența lor este obligatorie la serviciu sau la un eveniment de care depinde promovarea lor sau  obținetea unui job, după o perioadă de probă. Fecioarele vor fi nevoite să ia o decizie și, oricât și-ar dori, nu vor reuși să împace pe toată lumea.

Și, ca lucrurile să fie și mai complicate, în „sectorul Familiei” din astrograma Fecioarelor se va afla, și în luna mai, Saturn.

Saturn este „Profesorul zodiacului”și aflat în „sectorul Familiei”, le cere Fecioarelor să își analizeze relațiile de familie și, dacă nu sunt mulțumite de modul în care sunt tratate, să își schimbe atitudinea față de cei apropiați pentru că numai așa se va schimba și atitudinea acelora.

Așa se face că multe Fecioare vor începe să spună lucrurilor pe nume și nu  vor  mai fi de acord să dea prioritate intereselor și problemelor pe care le au alții.

Fecioarele vor începe să fie preocupate de propria persoană, de propria carieră, de propria viață.

Transformarea aceasta interioară le va fi de folos și le va ajuta să obțină tot ce își doresc. Iar Luna Nouă din 25 mai va fi,  pentru multe Fecioare, un nou început.

Luna Nouă  va avea loc în zodia Gemeni și le va aduce Fecioarelor un succes meritat, un nou loc de muncă, un nou statut sau o nouă carieră.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top