Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 21-27 septembrie 2020.

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 21-27 septembrie 2020. Zodiile de pământ au numai de câștigat

Rune Mihai Voropchievici 21-27 septembrie 2020. Astrologul a prezentat runele pentru săptămâna viitoare în emisiunea Adevăruri Ascunse. Se anunță o săptămâna foarte bună pentru majoritatea zodiilor. Vor fi favorizate în special semnele zodiacale de pământ, care au parte de succes pe toate planurile. Taurii, Capricornii și Fecioarele se numără printre nativii care intră într-o perioadă de liniște și realizări.

Rune Mihai Voropchievici 21-27 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu zodiile

Finalul lunii septembrie aduce vești bune pentru toate zodiile. Urmează o săptămână liniștită în care Jupiter ne ajută să realizăm multe lucrurile pe care ni le-am propus dacă suntem perseverenți și depunem efortul necesar. Zodiile de pământ au noroc pe toate planurile și sunt favorizate în zilele următoare. Zodiile de foc vor avea succes în special pe plan emoțional. Pentru zodiile de aer vin foarte multe schimbări, însă cele mai multe sunt în bine și pentru zodiile de apă este posibil să apară și provocări.

Berbec

Berbecii trebuie să fie mai răbdători deoarece vor să își rezolve toate problemele, dar au tendința să forțeze lucrurile. Cu puțină răbdare, vor avea garantat parte de rezultatele la care visează.

Taur

Visurile lor se materializează în această săptămână. Este o perioadă foarte bună pentru nativii din zodia Taur.

Gemeni

Și Gemenii au parte de o săptămână în care au șansa de a afla răspunsul multor întrebări care îi frământă. Vor fi ajutați mult de persoanele din jurul lor. Încercați să socializați mai mult cu cei apropiați și nu veți regreta.

Racii au parte de vești bune

Rac

Pe nativii din această zodie îi așteaptă numai situații favorabile în viața lor. Fie că este vorba de un nou job, fie că visează la o nouă locuință, Racii au parte de un succes mare în săptămâna următoare.

Leu

Leii au o problemă care îi macină de mult timp și sunt nevoiți să schimbe tactica dacă vor să o rezolve cu adevărat. Lor le este recomandat să gândească la rece și vor ajunge mai ușor la o soluție.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sau lovitura pe toate planurile. Au succes în afaceri, da se înețeleg de minune și cu familia.  Ei se vor supune unei serii de schimbări extrem de benefice în perioada care urmează.

Balanță

Balanțele o iau de la început și lasă toată durerea în urmă. Se vor axa pe dezvoltarea lor emoțională și profesională și astfel vor avea numai de câștigat în săptămâna care vine.

Scorpion

Săptămâna 21-27 septembrie va fi una de succes și pentru nativii din zodia Scorpion, deoarece aceștia vor avea parte de schimbări surprinzătoare și mari atât pe plan financiar și profesional cât și pe plan sentimental.

Săgetătorii descoperă o nouă dragoste

Săgetător

Săgetătorii au succes pe plan sentimental. Apare o nouă iubire, o nouă pasiune care îi acaparează cu totul și aduce schimbări nnumeroase în viața lor.

Capricorn

După o săptămână plină de încercări, dar și de reușite, Capricornii se vor relaxa în perioada următoare și se vor focusa mai mult pe dezvoltarea personală dar și pe liniștea lor.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă să își dozeze forța și să fie puternici și rezistenți pentru că se anunță o perioadă plină de încercări.

Pești

Pentru Pești, visătorii zodiacului, se pare că vara nu s-a încheiat. Aceștia sunt în continuare cu gândul la plimbare și distracțieși își trăiesc viața din plin în această ultimă săptămână de septembrie.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top