Connect with us
Horoscop aprilie 2021: Runele lui Mihai Voropchievici - Schimbări URIAȘE pentru o zodie

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 14-20 septembrie 2020. Are loc marea schimbare

Rune Mihai Voropchievici 14-20 septembrie 2020 prezentate în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Urmează o săptămână bună, zile în care rezolvăm foarte multe probleme de care simțeam că nu vom mai scăpa.

Rune Mihai Voropchievici 14-20 septembrie 2020. Vin vremuri bune

Berbec

Urmează o săptămână grozavă pentru acești nativi. Deși par a fi schimbări importante nu trebuie să dați înapoi, pentru că totul este spre binele vostru.

Taur

Și Taurii au o săptămână nemaipomenită. sunt foarte alintați de către cei dragi și vor primi multe cadouri neașteptate. după o perioadă în care li s-a părut că sut ușor defavorizați aceștia au revenit la vremuri mai bune.

Gemeni

Gemenii o duc bine din toate punctele de vedere, însă trebuie să lase trecutul deoparte și să uite ce au fost. Stau mereu cu teama că li se va întoarce roata și asta îi privează de multe bucurii.

Rac

Pe Raci îi frământă multe griji decâteva luni. Unii vor să își schimbe neaparat locuința, alții vor să aibă un nou loc de muncă. sunt șanse mari ca shcimbarea mult așteptată să se întâmple în această săptămână.

Leu

Leii au nevoie de mai multă liniște și detașare. Să nu se mai încarce cu problemele cotidiene și să lase grijile deoparte.

Fecioarele

Fecioarele au avut o atenționare pe plan sentimental dar acum lucrurile încep să se miște în direcția bună și să revină la normal. Nativii din această zodie vor intra într-o perioadă foarte înfloritoare pe acest plan.

Balanță

Balanțele trec printr-o perioadă plină de provocări și momente mai complicate. Au nevoie de toate forțele pentru a se mobiliza și a ieși din discuții inutile și dispute pe care nu și le doresc.

Scorpion

Scorpionii încep într-adevăr o viață nouă. Renunță la perioada neagră prin care au trecut și acceptă cu inima deschisă transformările benefice care urmează în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o rună întrebătoare. Vor afla curând un adevăr important care le poate schimba definitiv viața. Este important ca acești nativi să accepte acest adevăr și să meargă mai departe indiferent de consecințe.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă plină de mici probleme care îi încurcă și îi indispun. Cu mult disciplină însă, vor reuși să le depășească și să revină pe drumul cel bun.

Vărsător

Nativii din Vărsător au nevoie de sfatul familiei mai mult c aniciodată, așa că se bazează din plin pe sprijinul și vorbele bune ale celor apropiați.

Pești

Peștii trebuie să ia o decizie și să pună punct unei situații tensionate. Este momentul să tragă în sfârșit linie.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top