Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 9-15 martie 2020 - O săptămână plină de nereușite

Horoscop

Horoscop săptămânal: Minerva, Urania, Pătrășcanu, 3 astrologi o singură concluzie

Cei mai cunoscuți astrologi din România au realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 martie 2020. Minerva spune că trebuie să avem grijă cu Mercur care iese din Retrograd pe 10 ianuarie, dar va continua să producă efecte.

Mihai Voropchievici – Rune Mihai Voropchievici prezentate la Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile runelor pentru săptămâna 9-15 martie 2020, alături de Cătălina Porumbel și Lidia Fecioru.

Rune 9-15 martie 2020 Berbec

Rune Mihai Voropchievici: Ea e zodia care în luna martie va avea probleme mari

Rune Mihai Voropchievici: Ea e zodia care în luna martie va avea probleme mari

veţi primi veşti bune, o sumă de bani importantă sau cadouri.

Rune 9-15 martie 2020 – Taur

săptămâna viitoare sunt pe drumuri, aşa că dacă îşi iau un mic concediu e foarte bine venit. Deci, deconectaţi-vă!

Rune 9-15 martie 2020 – Gemeni

au o săptămână mai urâtă, stau ca pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum discutaţi şi ce încercaţi să impuneţi! Vedeţi cum păşiţi!

Rune 9-15 martie 2020 – Rac

e o într-o săptămână de aşteptări şi comunicare. Primeşte multe mesaje, tot felul de atenţionări. Poate fi şi o perioadă cu multă bârfă.

Citește horoscop rune Mihai Voropchievici aici.

Horoscop 9-15 martie Camelia Pătrășcanu secrete ascunse ies la iveală

Horoscop 9-15 martie Camelia Pătrășcanu secrete ascunse ies la iveală

Horoscop 9-15 martie Camelia Pătrășcanu secrete ascunse ies la iveală

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 9-15 martie 2020. Capricornii se lovesc de multe gânduri care-i le pun răbdarea la încercare, iar gemenii sunt puși pe ceartă și harță. Racii au parte de secrete, iar când le află nu va fi deloc plăcut.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 9-15 martie 2020

Horoscop BERBEC. Săptămâna pune accent pe muncă și sănătate. Trebuie să-și facă ordine în viață. Au posibilitatea să facă o listă cu ce ar trebui să schimbe, astfel încât viața lor să fie mai bună. Citește horoscopul integral

Horoscop TAUR. Este o săptămâna care aduce multă pasiune, dorință de iubire. De marți după-amiază accentul cade pe relațiile de la locul de muncă. Citește horoscopul integral

Horoscop GEMENI. O lună plină ce afectează mediul familial. Nu intrați în dispute! Până joi accentul cade pe bucurie.

Citește integral horoscopul scris de Camelia Pătrășcanu AICI.

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020

Horoscop Minerva săptămâna 9-15 martie 2020 - O săptămână plină de nereușite

Horoscop Minerva săptămâna 9-15 martie 2020 – O săptămână plină de nereușite

Horoscop Minerva 9 – 15 martie 2020, horoscopul săptămânal este realizat în exclusivitate pentru HUFF.ro. Iată mai jos care sunt previziunile celei de-a doua săptămâni de primăvară, pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 9-15 martie – eșecuri mari pentru zodii

Zodiile vor avea o saptamana dificilă, dar poziția planetelor este bună pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect în special din 10 martie când mercur iese din retrograd.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Berbec

Sănătatea ta a strălucit în ultimele săptămâni, dar astăzi este probabil să simți altfel, nu fiindcă ai fi meteo-sensibil, ci din cauza stresului. Ai muncit mult și te-ai concentrat asupra a ceea ce ai făcut, așa că organsimul tău începe să se revolte. Ai nevoie de odihnă. Fă-ți timp și pentru tine și relaxează-te puțin. A, și nu te mai simți vinovat pentru asta. Chiar și șeful are nevoie să petreacă ceva timp singur.

Citește integral Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Taur

S-ar putea să fi planificat o seară captivantă cu prietenii sau cu cineva care ți-a stârnit interesul, dar trebuie să amâni datorită unor evenimente dincolo de controlul tău. Acest lucru s-ar putea dovedi dezamăgitor și frustrant, dar nu vei putea face mai mult. Așa că reprogramează și planifică altceva deocamdată. Detașarea ta poate fi cel mai bun mod de a merge mai departe.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Gemeni

GEMENI.Unele evenimente din cartier i-ar putea avea ca actori principali pe membrii familiei. Acest lucru ar putea însemna, echipaje de muncitori care lucrează – sapă pentru canalizare sau refac bordurile, de exemplu, lasă tot gunoiul în mijlocul străzii și vine o ploaie daia mocănească ce face drumul impracticabil. Familia ta va lua atitudine. Nu contează, o vreme, viața va fii un pic mai dificilă, dar va trebui să suporti asta. Între timp, încearcă să-i înveselești pe toți improvizând o petrecere. Acest lucru funcționează întotdeauna!

Citește și: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Rac

Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – RAC. Bucură-te de o săptămână plină de spirit în care vei face tot ceea ce inima ta dorește. Imaginația ar putea să te ducă pe un tărâm cu totul nou în care să joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii. Amintește-ți că dacă poți visa, înseamnă că o poți face, așa că gândește lucrurile la scarămare. Focul din interiorul tău este puternic, așa că folosește-te bine de această putere înainte de a fi risipit de altcineva care trage sforile.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Leu

Proiectele personale sau profesionale la care lucrezi s-ar putea să se miște puțin mai încet săptămâna aceasta și să te facă să te simți mai puțin confortabil. Te poți întreba dacă acest lucru nu se datorează cumva faptului că nu faci ceva corect. Nu este cazul. Este, fără îndoială, doar un decalaj energetic, care ar trebui să se echilibreze rapid. Calmează-te, termină ceea ce trebuie și nu te necăji peste asta. Lasă-te dus de val.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Fecioară

Săptămâna este una activă, în care te-ai descurca bine lucrând cu grupuri de oameni. Imaginația ta este deosebit de activă și s-ar putea să te regăsești jucând scene din visele tale. Oamenii din viața ta joacă un rol mai important decât au avut în trecut. Recunoaște și apreciază acești oameni cheie. Lucrează cu ei pentru a ridica vălul de ceață care pare că înneacă totul astăzi.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Balanță

Încercarea de a învăța un nou program de calculator sau de a manipula o altă formă de echipament de înaltă tehnologie pot părea lucruri în van. S-ar putea să ai tendința să te îndoiești de capacitatea ta de a o face și, astfel, să te simți frustrat. Cu toate acestea, păstrează-ți calmul. Nu ai nevoie decât de o mică concentrare, cunoaștere și insistență. De asemenea, ai putea să ceri ajutorul cuiva care știe mai multe despre toate acestea.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Scorpion

Săptămâna ar trebui să te găsească lucrând pentru construirea unei cariere care îți place și pentru alte obiective importante. Dacă ești implicat într-o relație în prezent, evenimente neașteptate te-ar putea mult mai aproape de partener. Dacă nu ești implicat, poți întâlni pe cineva interesant, prin intermediul unor activități de grup. De asemenea, ai putea vedea un prieten vechi, brusc, într-o lumină nouă. Orice ar fi, așteaptă-te la câteva evoluții interesante.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Săgetător

Efortul, energia și entuziasmul pe care l-ai depus în diverse proiecte de afaceri sau personale, în trecut, ar putea fi, în sfârșit, aduse la zi, săptămâna aceasta. Nu te mira dacă ești lăudat sau ți se recunoaște pe neașteptate munca depusă. Prietenii și cineva special, sunt foarte mândri de tine, așa că nu te mira dacă primești o mulțime de complimente și felicitări. Ieși și sărbătorești.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Capricorn

S-ar putea să te afli într-o situație dificilă când te confrunți cu o persoană care nu acceptă neapărat modul în care te comporți. S-ar putea ca cineva să interpreteze greșit una dintre observațiile tale, iar acum să reacționeze excesiv. Ai grijă, mușcă-ți limba decât să faci observații caustice care nu ar putea decât să agraveze situația și să o ridice lucrurile la nivel de dușmănie. Cuvintele tale vor fi luate mai în serios decât crezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Vărsător

Interesul pentru anumite subiecte în afara normalului poate fi încurajat atunci când ești angajat într-o conversație cu cineva care împărtășește gânduri similare. Poate că faceți schimb de idei despre OZN-uri, multivers sau viața pe alte planete. Dintr-o dată îți privești viața de parcă ai fi un personaj dintr-un roman science-fiction. Faeți schimb de cărți și te angrenezi în literatura unei mentalități similare. Poate nu ești singurul care crede că teoria conspirației funcționează.

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 martie – Pești

Pot apărea schimbări bruște în situația sentimentală, săptămâna aceasta. Dacă în prezent ești angajat într-o relație, așteaptă-te la câteva propuneri surprinzătoare din partea partenerului. Dacă nu ești căsătorit ar putea să apară la orizont … căsătoria, iar dacă nu ai pe nimeni în prezent, poți întâlni pe cineva interesant, în circumstanțe neașteptate. Uite, fă tot posibilul să arați bine când te duci la…supermarket!

Citește integral: Horoscop Minerva 9-15 martie 2020 – PEȘTI

NOTĂ: Preluarea horoscopului Minerva pentru perioada 9-15 martie se poate face doar cu maxim jumătate din zodii (pana la zodia leu) cu trimitere su forma Citește mai mult pe Huff.ro si link activ spre acest articol.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top