Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 - șansă astrală

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020. Multe zodii vor fi favorizate

Sau viața în…roșu! Marte planeta roșie potențată de revenirea în mers direct a celeilalte planete roșii, Jupiter. Dar roșu mai înseamnă dinamism și mișcare. Toți vom fii în mișcare, o reluare treptată a chefului de viață care bineînțeles, contrastează cu limitările impuse de pandemia de Coronavirus.

Aflăm informații despre candidați dar unele sunt trecute sub tăcere. Este ultima săptămână ce campanie electorală. Acum ies la ivelă lucruri neștiute, nu li se mai dă atenție celor știute, oamenii sunt plictisiți, mulți spun că nu vor merge la vot deși sunt convinsă că vor face exact contrariul.

Favorizate, deci, semnele de foc – Berbec și Leu și semnele de apă – Scorpion și Pești. Racii vor prefera statul în umbră, Săgetătorii să caute Adevărul. Celelalte semne, de Aer și de Pământ, preferă să privească și să-și vadă de ale lor.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec

Cereți ajutor dacă ai nevoie. Natura ta este să îi servești pe ceilalți, dar pentru a menține acea energie, la un nivel ridicat, asigură-te că ești și tu atent cu tine. Oferiți sprijin suplimentar oamenilor pe care îi iubești. În problemele legate de muncă, asigură-te că nu îți asumi prea multe responsabilități și apoi să nu le poți face față. Deleagă sarcini și altora. Răsfață-te seara cu câte o baie fierbinte și o masă bună.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur

S-ar putea să vrei doar să te odihnești, săptămâna aceasta. E in regula. Nu te ridica dacă nu vrei. Probabil că e mai bine să rămâi acasă și să te bucuri de un film sau un serial bun. Dacă oamenii te întreabă ce mai faci, fii sincer. Alții pot vedea prin tine, așa că nu încerca să-ți ascunzi sentimentele. Este o săptămână bună pentru a spune ce gândești.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni

Fie ai început să faci mișcare, fie urmezi o nouă dietă, fie ambele. Dacă da, săptămâna aceasta ai putea să te uiți în oglindă și pentru prima dată vei vedea câteva rezultate tangibile și pozitive. Probabil că arăți și te simți grozav. Nu abandona eforturile. Vei dori să continui. Canalizează-ți energia în alergare sau alt tip de antrenament, apoi răsfață-te cu o mică slăbiciune – o înghețată sau o prăjitură.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac

În această săptămână se extind oportunitățile pentru toate tipurile de relații. Posibil să intri în contact cu mai mulți oameni decât de obicei.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu

Este o săptămână energică pentru tine. Când vine vorba despre chestiuni practice, fă-ți o listă cu ce ai de făcut. Cu Jupiter, în casa a 6-a, a stilului de viață și a rutinelor cotidiene, arată că ai pornit din nou la drum. În următoarele câteva săptămâni, vei vedea progresele obținute de la obiceiurile bune stabilite recent. 

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară

O iubire sau o relație de prietenie uitată poate fi repusă pe tapet, săptămâna aceasta. Posibil ca el/ea să te contacteze pentru a urni din nou lucrurile. 

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță

Campania pe care o duci de ceva timp pentru schimbarea și reprațiile necesare casei, poate cunoaște realizări semnificative săptămâna aceasta. 

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion

În această săptămână abilitatea ta de a lua decizii și măsuri concrete funcționează la maxim. Nu ai mustrări de conștiință și nici ezitări. Poți trece peste obstacole fără probleme.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător

Săptămâna este bună pentru a lua un interviu pentru un nou loc de muncă, pentru a vorbi cu șeful dvs. despre un transfer sau promovare sau pentru a-ți extinde propria afacere. Energiea este una fluidă, dar, concentrându-te, se poate transforma în putere și ambiția de a face ceea ce este necesar pentru a avea succes. Aș spune că este o săptămână pentru a trece la măsuri îndrăznețe. 

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn

Carisma ta este puternică, iar alții îți admiră calitățile bune. Vorbitul în public și impresionarea acestuia, vin în mod firesc. Ești și putere și lunei din Scorpion car îți aduce magnetismul de care ai nevoie.  

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător

Unele schimbări surprinzător de mici acasă duc la mai multă fericire. În această săptămână, este posibil să îți reconfigurezi spațiul personal pentru a fi mai profund ancorat în obiectivele tale.

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești

Pe 23 septembrie, Mercur în Balanță face un pătrat strâns cu Saturn din Capricorn. Deși este posibil să ți se fi adus unele critici recent, săptămâna aceasta poți recunoaște cât de departe ai ajuns. Ai realizat multe lucruri în viața ta și ai câștigat multă experiență. Chiar și cu poticneli uneori, te-ai ridicat și ai continuat. Puteți privi criticile în mod obiectiv, păstrând esențialul și aruncând restul. 

Citește în continuare: Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top