Connect with us
Horoscop 11 decembrie 2020. Probleme în cuplu pentru două zodii

Zilnic

Horoscop 11 decembrie 2020. Probleme în cuplu pentru două zodii

Horoscop 11 decembrie 2020. Finalul săptămânii de lucru aduce liniște pentru unii și zbucium sufletesc pentru alții. Zodiile care nu vor avea neapărat o zi liniștită sunt Berbecii și Racii. Acești nativi vor avea probleme de comunicare în cuplu și asta le va strica tot cheful. Din fericire, în a doua parte a zilei norii se vor risipi.

Horoscop 11 decembrie 2020. Zodiile și problemele de cuplu

Ultima zi de lucru a săptămânii a sosit și bine a făcut că tare așteptată a mai fost. Vineri, 11 decembrie 2020 vine cu liniște pentru unele zodii și cu tumult sufletesc pentru altele. Vestea bună este că toți nativii vor avea un weekend grozav și vor uita cum le-a fost restul săptămânii.

Revenind la problemele de vineri, Racii și Berbecii vor avea o zi nu tocmai reușită. În cazul ambelor zodii se întrevede o problemă de comunicare în cuplu. Nu va fi ceva grav, dar totuși suficient cât să le strice buna dispoziție.

Nu uitați: respectul, răbdarea și toleranța sunt puncte cheie în astfel de situații. Totul se va rezolva în a doua parte a zilei.

Horoscop 9 decembrie 2020

Peste restul zodiilor va fi o zi mai mult decât bună. Au râvnit la finalul săptămânii de lucru și iată că a venit timpul pentru relaxare.

Se apropie penultimul weekend înainte de sărbătoarea Crăciunului și fiecare dintre zodii este cu gândul la cei dragi, la împodobirea bradului, la un vin fiert în familie și nu în ultimul rând, la cadouri.

În acest spirit, există zodii care s-au apucat deja de lista de cadouri. Cei mai meticuloși și atenți la acest capitol sunt nativii zodiei fecioară care au început pregătirile din timp.

Știu exact ce și cui vor cumpăra, având grijă ca Moș Crăciun să treacă pe la toată lumea.

La fel de pregătiți și entuziasmați de venirea sărbătorilor sunt și nativii zodiei Săgetător. Chiar dacă și-au anulat vacanța peste hotare, au decis pe ultima sută de metri că nimic nu e întâmplător și au de gând să se bucure de tot ce le va oferi concediul din decembrie.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top