Connect with us
Horoscop 8 decembrie 2020. Zi în forță pentru nativii zodiei Gemeni

Zilnic

Horoscop 8 decembrie 2020. Zi în forță pentru nativii zodiei Gemeni

Horoscop 8 decembrie 2020. Săptămâna a început cu energie bună și chef de treabă și se pare că așa va continua. Cel puțin pentru nativii zodiei Gemeni care au multe taskuri de bifat, dar și mult entuziasm pentru a le elimina de pe listă. Unele zodii au intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă și se pregătesc intens pentru acestea. Vedem cum și cât, în cele ce urmează.

Horoscop 8 decembrie 2020

Berbec

Nu sunteți neapărat în febra sărbătorilor, dar nici nu vă displac luminițele, atmosfera de dinaintea Crăciunului, și aerul rece de iarnă autenică.

Taur

Taurii sunt puțin mofturoși zilele acestea. Ar vrea ei să facă multe, dar parcă nu au cheful și energia necesare. Ei știu că totul pleacă din minte și se vor organiza mai devreme sau mai târziu.

Gemeni

Gemenii sunt mai activi ca oricând. Au o energie de ar răsturna și munții din loc. Ți-au propus să rezolve multe lucruri și vor reuși pentru că au încredere, determinare și entuziasm. Se poate!

Rac

Racii primesc vizita unei cunoștințe care vine cu o propunere extrem de interesantă pe plan profesional. Lucruri bune se întrăzăresc dacă veți avea curaj să ieșiți din zona de confort.

Horoscop 7 decembrie 2020

Leu

Pentru leii ziua de 8 decembrie va începe greoi, anevoios, dar va continua cu bucurii și cu surprize până spre seară.

Fecioară

Fecioarele au intrat demult în febra sărbătorilor și se gândesc ce decorațiuni de Crăciun să mai pregătescă pentru locuința lor.

Balanță

Balanțele care până acum s-au aflat în construcții și amenajări au șanse să se mute într-o locuință nouă. Au așteptat mult asta și sunt foarte bucuroși.

Scorpion

Scorpionii au început vânătoarea de cadouri pentru cei dragi. Se apropie Crăciunul, iar ei vor să știe că au totul pus la punct cu mult timp înainte.

Săgetător

Sunteți sărbătoriții acestei luni și aveți câteva zile în care primiți daruri peste daruri. Bucurați-vă de tot și toate. Anul 2020 nu a fost prea blând cu voi.

Capricorn

Ați avut mici neplăceri legate de partea financiară, dar acestea sunt pe cale să fie date uitării pentru că vă așteaptă un bonus consistent de sărbători, de la locul de muncă.

Vărsător

Vi s-a pus pata pe cineva și v-ați pus pe bârfă cu cine nu trebuie. Dacă nu sunteți atenți, totul s-ar putea întoarce în defavoarea voastră.

Pești

Peștii au probleme de comunicare în cuplu. Pare că și-au pierdut răbdarea, diplomația și toleranța. Dacă este așa ar face bine să le regăsească!

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top