Connect with us
Sfatul zilei 31 martie 2019. Care sunt zodiile care au parte de un final de lună ca în poveste

Zilnic

Sfatul zilei 31 martie 2019. Care sunt zodiile care au parte de un final de lună ca în poveste

Citește sfatul zilei de 31 martie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Anumite zodii vor încheia luna mai fericite, mai împlinite.

Sfatul zilei de 31 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Atragi oameni de calitate ca un magnet. Lasă-i să vină la tine pentru că ai ce învăța de la ei. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Întâlnești o persoană specială, un om dedicat planurilor sale profesionale. Devine un exemplu de urmat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: În loc să analizezi totul din perspectivă negativă, nu ar fi bine să fii un pic optimist? Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: E timpul pentru meditație azi. Profită de această zi ceva mai lejeră și fă tot ce îți stă în putere. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Gândurile tale devin realitate. Dă-i bătaie și nu te lăsa pentru nimic în lume. Ai șanse să inovezi. Numărul norocos al zilei: 3.

Citește și


FECIOARĂ: Analizează cu maximă atenție ideea de afaceri la care vrei să te înhami. E timpul să faci ceva serios pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Planurile tale cunosc o întorsătură neașteptată. E timpul să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Un gând nou se naște în mintea ta. E timpul să începi ceva creativ, ceva frumos, ceva unic. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Bucură-te de momentele acestea în care simți că levitezi, în care simți că totul capătă sens. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Calculezi tu ce calculezi, dar parcă nu iese nimic la socoteală. Fă niște schimbări în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Se apropie un moment de cotitură pentru care nu te simți 100% pregătit. Ia decizii după o analiză serioasă. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Azi e ziua deciziilor. Trebuie să faci față provocărilor în dragoste. Nu mai lăsa de la tine. Numărul norocos al zilei: 9.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top