Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit

Monden

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Cel puțin acest lucru se deduce din comportamentul celor doi prezentatori TV.

În ultima vreme, cei doi au evitat să mai apară împreună la evenimente TV, iar ce au făcut în weekend i-a făcut pe mulți să se întreabă dacă mai sunt sau nu împreună.

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a preferat să plece în weekend la mare alături de o prietenă. În acest timp, Victor Slav a rămas la București pentru a participa la finala emisiunii „Bravo, ai stil”.

Nici pe conturile de socializare, cei doi nu au mai postat fotogragii împreună, deși făceau foarte des acest lucru înainte. Ultima fotografie pe care Victor a încărcat-o pe pagina sa alături de Bianca a fost pe data de 31 mai.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit în premieră zilele trcute ce anume o enervează la partenerul ei de viaţă, Victor Slav. Deşi sunt unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul românesc, anumite momente reuşesc să o scoată din minţi pe vedetă.

Citește și: Ce face Bianca Drăgușanu să fie iertată! ”Certurile în cuplu sunt inevitabile…”

„Topul întrebărilor enervante pe care le poţi adresa sau pe care le poţi primi de la iubit. Ca să fie lucrarea cât se poate de ştiinţifică am realizat o clasificare a acestor întrebări enervante:

1. Categoria „de unde vii la ora asta?” – În mesaj zice aşa: şi el și ea pot fi extrem de enervanţi atunci când întreabă ce a făcut în ziua respectivă.

Citește și: Bianca Dragușanu a făcut anunțul! Schimbări la “Te vreau lângă mine” !”Poate că voi nu v-ați despărțit încă…”

2. Categoria a doua: “Tu nu mă mai iubeşti”

Bianca și Victor au avut o relație cu suișuri și coborâșuri în ultimii ani

3. Categoria „Unde sunt banii?” – Aici pot eu să exemplific pentru că sunt în cunoştinţă de cauză: „De ce ţi-ai cumpărat o pereche de pantofi albi, pentru că mai ai încă o sută de perechi?.

4. Categoria “Întrebări cu răspuns evident”, de genul: „Dormi?”, a spus Bianca Drăguşanu în emisiune.

Bianca și Victor s-au cunoscut în urmă cu șase ani în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, unde au dansat împreună. La scurt timp, au anunțat că formează un cuplu, iar după câteva luni s-au căsătorit. La scurt timp de la nuntă, cei doi prezentatori TV au anunțat că divorțează. În 2015, cei doi și-au mai dat o șansă, iar în 2016 au devenit părinții micuței Sofia Natalia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top