Connect with us
Cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu: „M-am uitat pe tavan singură 10 minute”

Monden

Cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu: „M-am uitat pe tavan singură 10 minute”

Cornelia Patrichi și Cristian Țopescu erau cei mai buni prieteni, iar pierderea cunoscutului prezentator sportiv.

Cristian Țopescu a murit astăzi în urma unui stop cardiorespirator, la Spitalul Elias. Avea 81 de ani și a lăsat în urma sa o mulțime de persoane care îl plâng. Printre cele mai afectate persoane este Cornelia Patrichi, căreia nu îi vine să creadă.

„Moartea lui m-a șocat şi m-am uitat pe tavan singură 10 minute!”, a spus Cornelia Patrichi.

„Cornel vorbea mereu despre coregrafiile sale, Ţopescu îi povestea despre sport şi aşa îsi umpleau ziua mai frumoasă.

Se admirau foarte tare şi a iubit-o enorm pe Cristina, mereu ne povestea de ea… Noi o ştim pe Cristina de când era adolescentă, avea o inteligenţă cu mari perspective.

Eu şi Cristina am fost foarte aproape, ea ne-a ajutat mult cu Cornel când a murit, dar din nefericire aceste tragedii ne unesc, ne sunt comune, am sperat să se facă bine, ne rugam pentru el să se facă bine, nu m-am aşteptat la aşa ceva.

Citește și: De ce a fost dat afară Cristian Țopescu de la TVR. Chiar Elena Ceaușescu a dat ordinul

Când am auzit vestea am avut un fior de m-am cutremurat şi m-a învârteam singură în casă, vreo 10 minute aşa am făcut, m-am uitat pur şi simplu pe tavan.

Citește și: Nadia Comăneci, devastată de decesul lui Cristian Țopescu. Ce a apărut pe pagina sa de socializare

Eu sunt acum în Italia alături de băiatul meu, am grijă de nepot care are 4 luni, mi-am revenit sunt ok. Sunt alături de Cristina şi o voi ajuta cu ce pot!”, a declarat Cornelia Patrichi, pentru spynews.ro.

Medicii au anunțat cauza decesului fostului comentator sportiv

“Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil.”, este comunicatul transmis de Spitalul Elias, unde comentatorul sportiv fusese internat în urmă cu o săptămână.

1 Comment

1 Comment

  1. G.VORVOREANU

    2018-05-15T19:36:35+03:00 at 19:36

    NU STIAM CA PATRICHI A MURIT SI EL !!! URATA ESTE DE MULTE ORI BATRANETEA , CE DEFORMEAZA OMUL !! UITE SI LA CORNELIA !DOINA ANDRONACHE O MAI TRAI?? ADRIANA TANASESCU ? MARIA ( PUSSI ) MITRACHE ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top