Connect with us
Îți mai aduci aminte de Șerban din „Liceenii”? Ce face la 32 de ani de la lansarea filmului

Monden

Îți mai aduci aminte de Șerban din „Liceenii”? Ce face la 32 de ani de la lansarea filmului

Tudor Petruț a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din filmul „Liceenii”. Toată lumea își aduce aminte de Șerban din serialul cu adolescenți. Acesta se lupta pentru iubirea Oanei Sârbu cu Ștefan Bănică.

La 32 de ani de la apariția filmului, unii actori au rămas în atenția publicului, alții au preferat o altă carieră. Iar Tudor Petruț este unul dintre cei care au ales cea de-a doua variantă.

Tocilarul din Liceenii s-a mutat în America de foarte mulți ani, în Orange County, Los Angeles, Acolo, Tudor Petruț este profesor de matematică:

Citește și: Cum arata acum Geta si Ionica din “Liceenii”

„Mare noroc am avut că am reuşit să-mi dau examenele de licenţă! Da, sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva şi, să ne înţelegem.

În America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv. Când Hollywood-ul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând”, – a declarat Tudor Petruț pentru Ok!Magazine.

Însă Tudor Petruț nu a renunțat complet de zona artistică și a reușit să continue să facă și alte lucruri în afară de predat.

Tudor este căsătorit și are doi copii

După ce a apărut în mai multe reclame de succes difuzate chiar și la Superbowl, acesta a început să prezinte o emisiune TV.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Geta din Liceenii. Avea doar 19 ani atunci, iar apoi a venit drama….

De curând, Tudor Petruţ a jucat în pelicula “Sounds of Silence” (Sunetele Tăcerii), alături de Daniela Nane.

„Uneori mai am surpriza să mă duc în clasă şi cineva să vină la mine cu telefonul şi să mă întrebe: „Tu eşti aici, la televizor?“, „Da, eu sunt“” – a mai povestit actorul din „Liceenii” pentru sursa citată.

Tudor locuiește în America alături de soția sa, dar și alături de cei doi copii ai cuplului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top