Connect with us
ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Spectacolul continua, azi, vineri, 25.12.2016, cu un nou episod al show-ului de la Pro Tv.

Știri

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Cine va fi trimis direct in semifinala

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Spectacolul continua, azi, vineri, 25.03.2016, cu un nou episod al show-ului care ii prezinta pe cei mai talentati romani.

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Spectacolul continua, azi, vineri, 25.03.2016, cu un nou episod al show-ului care ii prezinta pe cei mai talentati romani.

VEZI AICI:

Vezi si: ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE INTEGRAL

GOLDEN BUZZ: Manuel Chivari Interpreteaza piesa „Sunday Morning”

 Mihaela Viorela Hasuna o voce de aur (Opera)

 Editia 6 – 25 martie 2016

Andrei Mihai Surdu a cantat DUMNEZEIESTE la pian

Beny si numarul lui de salsa au innebunit scena

Luminita Lupu artista din Moldova a smuls inimile cu piesa sa

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Numere incredibile de percutie, forta, canto, dans, teatru, acrobatie si jonglerii vor fi prezentate vineri pe scena si jurizate de Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, ale caror comentarii vor aduce de cele mai multe ori zambete pe chipurile tuturor.

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016.Vineri, de la 20:30, vom vedea ce momente ii vor face pe toti juratii sa exclame in repetate randuri ”WOW”, dar si cum decid Smiley si Pavel Bartos sa apara pe scena.

Vezi aici VIDEO INTEGRAL cu emisiunea de saptamana trecuta

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016.”Mi-e si jena sa te jurizez la cat esti de bun!”, ii va spune Mihaela, incantata, unuia dintre concurenti.

Un moment inedit va fi prezentat in cea de-a sasea editie Romanii au talent, juratii se vor ridica in picioare, iar Andi va spune la final: ”Romanii au mai castigat inca un instrument la Romanii au talent!”. Despre ce instrument este vorba si care a fost evolutia concurentului, vedem vineri.

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Tot vineri seara vom afla cui apartin urmatoarele replici: ”Am ramas fara cuvinte, dar mi le gasesc pana la final…”, ”Hai, patru pline la masa 1!”, ce l-a determinat pe Florin Calinescu sa spuna: ”Esti de pe alta planeta, tata!”, dar si ce a impresionat-o pe Andra: ”Mi s-a facut pielea de gaina! Pacat ca n-o vedeti!”.

 Cel de-al treilea golden buzz al celui de-al saselea sezon al emisiunii va fi apasat in aceasta editie, iar momentul va fi rasplatit cu aplauze indelungi si o surpriza din partea juratului care isi va alege favoritul.

ROMANII AU TALENT, 25 martie 2016. Vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show senzational, creat atat de concurenti, cat si de cei patru jurati, dar si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, numai la PRO TV!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top