Connect with us

Externe

Regina Elisabeta a II-a a vorbit pentru prima oară despre iubita lui Harry în discursul ei de Crăciun

Tradiționalul mesaj de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a a fost difuzat de televiziunile britanice.

În discursul ei, suverana a vorbit și despre viitoarea membră a familiei regale, actrița americană Meghan Markle. Aceasta se va căsători cu prințul Harry în luna mai a anului viitor.

Meghan Markle își petrece sărbătorile de iarnă alături de familia regală a Marii Britanii. Este pentru prima oară când o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei regale participă la celebrări.

Suverana a declarat că ea și prințul Philip „sunt nerăbdători să îi primească pe noii membri ai familiei regale anul viitor”. Astfel, suverana s-a referit atât la actrița americană, cât și la cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, care se va naște în aprilie.

VIDEO – Discursul Reginei

În același mesaj, regina a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste comise în Marea Britanie în 2017, soţului ei – prinţul Philip, care s-a retras din viaţa publică în acest an.

Regina Elisabeta a II-a a amintit în discursul ei şi victimele uraganelor din Marea Caraibilor şi pe cele provocate de incendiul care a devastat Turnul Grenfell din Londra, în urma căruia 71 de locatari au murit.

Tradiționalul mesaj de Crăciun a fost difuzat la ora locală 15.00 de televiziunile britanice ( 17.00 – ora României), fiind înregistrat anterior la Palatul Buckingham. În această dimineață, familia regală a mers la slujba de Crăciun, la Sandringham.

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a se ceartă la cuțite. Scandalul a ieșit astăzi, reacția prințului William

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, nu vrea să-și crească copiii, pe micul prinț George și pe Charlotte, așa cum dictează regina Marii Britanii, iar acest lucru a reușit să o înfurie pe regina Elisabeta a II-a.

Ducesa de Cambridge vrea ca George și Charlotte să se bucure de o copilărie cât mai normal și departe de atenția publicului, scrie Libertatea.

Kate refuză să urmeze protocolul regal când vine vorba despre copiii ei și ai prințului William, spunând ajutoarelor de la palat că micuții vor fi crescuți așa cum vrea ea.

„Kate încearcă să-și țină copiii cât mai departe de atenția publicului. Ei nu au nici o idee despre faptul că fac parte dintr-o familie regală. În fotografiile oficiale ei pot părea copiii perfecți, însă acasă se joacă în noroi, cad de pe ponei și au crize de plâns”, a declarat o sursă pentru publicația Radar Online.

De ce printul William si Kate Middleton nu se tin de mana in public

Te-ai intrebat vreodata de ce printul William si Kate Middleton nu se tin de mana in public niciodata? Par de departe a forma unul dintre cele mai frumoase cupluri. Sunt mereu zambitori, mereu impreuna si toata lumea ii invidiaza pentru dragostea si familia lor minunata.

Nunta lor a fost de un real succes, iar atunci cand au venit pe lume copilasii, englezii au fost in extaz. Cu toate acestea, nu vedem prea des semne de afectiune intre cei doi.

Revista People a luat interviu unei experte in eticheta regala, pe nume Myka Meier. Femeia a explicat de ce intre ducele si ducesa de Cambridge nu exista semne de afectiune in public si care sunt indatoririle acestora.

Se pare ca nu exista nicio regula oficiala conform careia membrii familiei regale nu au voie sa se tina de mana in public, sau sa isi arate afectiunea. Ea considera ca motivul este pur si simplu o chestiune de buna cuviinta.

Atunci cand printul William si Kate Middleton fac vizite peste tot in lume, sunt insotiti de mai multi membri sau reprezentanti ai casei regale.

Probabil cei doi considera ca ar putea fi o lipsa de respect fata de cei alaturi de care calatoresc, sa isi arate prea mult afectiunea unul fata de celalalt. Este ca si cum ar fi la job si isi doresc sa fie niste profesionisti.

Ducele si ducesa de Cambrigde sunt intotdeauna relaxati si se simt bine unul langa celalalt, iar atitudinea lor este una potrivita pentru statutul pe care il iau. Cel putin asa sustine Myka Meier, experta in eticheta regala.

Sursa foto: royal-fans.com

Te-ar putea interesa si… Unde o poți vedea zilnic pe KATE MIDDLETON

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și fratele celui din urmă, Harry, și-au creat un profil virtual pe Twitter pentru a-i ține la curent pe toți urmăritorii lor cu activitățile din fiecare zi.

„Salutări de la Palatul Kesington! Bine ați venit pe contul nostru de Twitter!”, așa a sunat mesajul de inaugurare a contului de Twitter. „Acest cont de Twitter îi reprezintă pe ducele și ducesa de Cambridge și prințul Harry. Urmărește-ne pentru a primi notificări despre munca noastră cu Fundația Regală”, se arată în descrierea contului de Twitter.

@KesingtonRoyal: Printre urmăritorii celor trei personalități ale regalității britanice se numără și organizații și fundații precum Invictus Games sau controversata Clarence House – cea care a oferit informații în mod constant despre Charles și Camilla sau premierul David Cameron.

Așa cum se întâmplăt cu majoritatea personalităților, mai ales având în vedere că aici este vorba despre niște figuri regale, contul de Twitter al celor trei va fi administrat de mai multe persoane, angajate de aceștia, pentru a promova activitățile fundației la care lucrează cei trei.

Prințul Harry nu este străin de rețelele de socializare și spune că este încântat să fie unit pe Twitter împreună cu fratele și cumnata sa, mai ales dacă e vorba de Jocurile Invictus: „M-ar bucura să mă adaug pe rețelele de socializare mai ales dacă este vorba despre o cauză ca aceasta (jocurile Invictus), aș face-o cu adevărat”, a susținut Harry înainte de crearea contului.

Totodată prințul Harry spune că urăște rețeaua Twitter pentru lipsa de intimitate pe care o presupune, că ar scrie mereu despre jocurile Invictus dacă nu ar exista o invadare a vieții private chiar și pe Internet.

Declarațiile despre relația lui cu Twitter au fost făcute în luna iulie la o întâlnire cu studenții de la Bethnal Green Academy din Londra.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top