Connect with us
Regina Angliei, prima apariție după scandalul cu Harry și Meghan Markle

Externe

Regina Angliei, prima apariție după scandalul cu Harry și Meghan Markle

Regina Angliei a ieșit la un eveniment public pentru prima oară după scandalul provocat de declarațiile nepotului ei și a soției lui. Regina Elisabeta a II-a a apărut fără mască de protecție, ea fiind vaccinată anti-coronavirus de la începutul acestui an.

Prima apariție a reginei

Elisabeta a II-a, regina Angliei și-a făcut apariția la un eveniment dedicat centenarului Forțelor Aeriene Regale Australiene. Îmbrăcată într-un costum verde, Elisabeta a II-a a atras și mai mult atenția datorită faptului că nu a purtat masca de protecție. Suverana este vaccinată anti-coronavirus încă de la începutul acestui a.

Și de această dată, regina a atras atenția tuturor celor prezenți, mai cu seamă că este prima ei apariție publică după scandalul provocat de dezvăluirile nepotului ei, prințul Harry, și ale soției acestuia, Meghan Markle.

Ce au spus Harry și Meghan Markle despre Familia Regală

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul unui interviu pe care i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey. Cei doi au spus cât de greu le-a fost în sânul Familiei Regale, de când și-au oficializat relația, motivând decizia de a renunța definitiv la atribuțiile regala și de a se muta în America. Cele mai grele dezvăluiri pe care le-au făcut au legătură cu copilul lor, Archie, mai exact cu faptul că cineva din Familia Regală era îngrijorată în privința culorii pielii acestuia.

De asemenea, tot în interviu, Meghan a declarat că a ei cumnată, Kate Middleton a făcut-o să plângă și, cea mai gravă afirmație a fost că avut gânduri sinucidare.

„Nu mai voiam să trăiesc. Şi acesta a fost un gând foarte clar, real şi constant înspăimântător. Şi îmi amintesc cât de mult m-a alint Harry”, a spus fosta actriţă americană.

Ei bine, Regina Angliei nu a reacționat verbal la toate aceste afirmații, ci doar prin intermediul unui comunicat pe care l-a transmis presei. Suverna a spus că regretă să afle că celor doi le-a fost atât de greu în ultimii ani și a dat de înțeles că este bine ca rufele să se spele în familie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top