Connect with us
culiță sterp

Vedete

Au cucerit o țară întreagă cu iubirea şi vocea lor! Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului: „Datorită ei cânt…” – Povestea lor e fabuloasă!

Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Pozele şi piesele lor primesc mii de like-uri pe rețelele de socializare şi milioane de vizualizări pe Youtube. Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului, iar povestea lor te va uimi!

Au cucerit o țară întreagă cu iubirea şi vocea lor. Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua, căci despre ei este vorba, au milioane de vizualizări pe Youtube, iar piesele lor de dragoste şi de muzică populară fac furori la petrecerile unde sunt invitați, şi mii de like-uri la postările de pe Facebook. Cei doi tineri ardeleni se bucură de mare succes la public, dovadă e şi faptul că au foarte multe concerte atât în țară cât şi peste hotare.

„Cred că publicul l-am cucerit în primul rând cu iubirea noastră, cu vocea, melodiile, cu faptul că suntem, am rămas și vom fi niște oameni simpli, nu a stat niciodată cu nasul pe sus și am fost foarte deschiși cu oamenii. În continuare ne-am propus să facem niște melodii cu videoclipuri filmate in niște destinații de lux, exclusiviste”, ne povestește Culiță Sterp.

Povestea lor de iubire este fabuloasă, iar noi îți spunem cum a început totul între cei doi artişti.

„Ne-am cunoscut acum 2 ani, pe 16 Octombrie, la botezul copilului nașilor noștri de acum de cununie Lena Miclauș și Septimiu Marisca (cantăreți de muzica populară și ei) eu fiind invitat din partea tatălui copilului și ea din partea mamei. Acolo ne-am văzut prima dată, am invitat-o la dans, a acceptat imediat, mi-a spus pe urmă că abia a așteptat să o chem, cred că a fost dragoste la prima vedere, așa am crezut amândoi, din seara aia am început sa vorbim ore întregi la telefon, iar după câteva zile ne-am întâlnit iar și ne întâlneam foarte des, ea nu avea permis dar mergeam eu la ea, și nu treceau 2, 3 zile fără să ne vedem”, povestește artistul.

Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare.

„Într-o zi mi-a zis că are nevoie de un text pentru o piesă, ea își făcea textele singură (melodie si text) si i-am zis, o să îți fac eu un text frumos! Am mai făcut la câțiva artiști de muzica populară texte, era o pasiune pentru mine pentru care din păcate nu prea mai am timp acum, și i-am făcut și ei! Am surprins-o foarte tare, i-a plăcut maxim, după i-am zis stai să îți cânt ceva pentru tine că tu cânți la toți dar tie cine îți cântă?

Când m-a auzit a rămas fără cuvinte (asta poate să spună și ea) și a zis: „tu trebuie neaaparat să iei în serios treaba asta și sa te apuci de cântat serios” (până atunci cântam doar de plăcere nu era o meserie) și tocmai asta am făcut, i-am urmat sfatul, am mers la canto la Alba Iulia cam un an și după ce m-am simtit pregătit am făcut prima melodie împreuna care a prins foarte bine la public după care au urmat și altele. Acum avem evenimente până în 2019 câte 3, 4 zile pe săptămână, câteodată de joia până duminica, în August avem cam în fiecare zi, avem formația noastră”, ne-a declarat artistul Culiță Sterp.

Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod inedit, chiar de ziua îndrăgostiților. În fața a sute de persoane, prieteni, rude, bărbatul îndrăgostit a luat microfonul ca să se facă auzit de toți cei prezenți și și-a strigat alesa inimii. După câteva minute de îmbrățișări și lacrimi de emoție, tânărul i-a pus, în sfârșit, și inelul pe deget.

„Pe 14 Februarie eram la un eveniment în Arad, aveam deja 4 luni împreună dar ne simteam ca și cum ne cunoșteam de 4 ani, de la început am fost foarte deschiși unul cu altul, am pornit fără secrete, știind tot unul despre altul, fapt pentru care m-am gândit că de ziua îndrăgostiților nu putea fi cadou mai frumos decât să o cer de nevastă.

Asta am și făcut, cu o zi înainte i-am luat de acasă un inel ca sa am măsura și i-am luat inelul de logodnă am intrat pe ușă cu microfonul in mână, cu un buchet de flori, cu inelul în buzunar și cu un miliard de emoții… emoții ce au luat-o și pe ea imediat când m-a văzut, și-a dat seama ce vreau să fac. Am cerut-o, a spus da, a foat ceva unic, toată lumea ne aplauda, unii plângeau, alții trăiau cu noi emoțiile, erau vreo 300 de oameni acolo”, ne-a mai dezvăluit îndrăgitul artist.

În urmă cu mai bine de o lună, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist.

„Au mai trecut încă vreo 7 luni după ce am cerut-o și am făcut cununia civilă, iar acum de o lună am făcut și nunta. Am cantat piesa pe care am dansat dansul mirilor, avut peste 500 de invitați, a fost minunat. În Noiembrie vom merge în Tailanda in luna de miere unde sperăm să filmăm și un videoclip și poate pentru a doua oară și în America, am fost invitați anul acesta in luna Martie unde am cântat in mai multe locuri pentru românii de acolo”, ne-a mai declarat Culiță Sterp, intrepretul de muzică populară şi de petrecere.

Soția lui Culiță Sterp, Carmen Racolța a devenit o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută dupa numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos /jud. Alba-Iulia. Artista a avut colaborări de succes şi cu Nicolae Guță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top