Connect with us
pro tv

TV

Scandal în televiziunea din România: Un important post TV a dat un altul în judecată! Care e motivul

Pro TV a dat în judecată canalul de televiziune România TV, într-un dosar care are ca obiect „drept de autor și drepturi conexe”.

Conform paginademedia.ro, Pro TV a acționat în instanță Ridzone Computers, compania care operează licența România TV, cât și RTV Satellite, cea pe care televiziunea de știri își desfășoară activitățile.

Contactați de Paginademedia, reprezentanții Pro TV au declarat:

„Acțiunea în instanță face referire la folosirea recurentă a unor imagini PRO TV fără a obține acordul nostru în prealabil.

Nu vom face mai multe comentarii referitoare la acest subiect, pentru că investigația este în curs de desfășurare, iar instanța va decide.”

Potrivit sursei citate, România TV ar fi preluat cadre din emisiunea „Gospodar fără pereche” fără acordul Pro TV-ului. Nu a fost stabilit până în acest moment un prim termen al procesului.

Te-ar putea interesa și: Kanal D, premiată la Gala Radar de Media

Vedetele Kanal D au stralucit la Gala Premiilor Radar de Media, intr-o ambianta cu adevarat spectaculoasa! Evenimentul a reunit o multime de personalitati din media, vedetele foarte iubite de publicul din Romania, jurnalisti ai unor publicatii de top.

Alaturi de vedetele Kanal D s-au aflat si producatori ai emisiunilor statiei, precum si presedintele Kanal D, Haluk Kurcer.

Vedetele „Bravo, ai stil!” – Ilinca Vandici, Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu, au urcat pe scena in aplauze pentru a ridica distinctia primita in urma votului publicului pentru Cel mai bun reality show.

Teo, prezentatoarea emisiunii „Teo Show”, a fost aleasa, prin vot, Cea mai populara vedeta, asa ca a urcat pe scena, unde onoranta distinctie i-a fost inmanata de cantareata Feli Donose.

Cea mai sexy vedeta feminina a fost desemnata Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a show-ului „Bravo, ai stil!”.

Ilinca a fost o aparitie senzationala ca de fiecare data, si in ciuda faptului ca a devenit mamica recent, aceasta a uimit audienta cu o silueta de vis. Premiul i-a fost inmanat de Mihai Mitoseru, cel care prezinta alaturi de Andreea Mantea emisiunea „Se striga darul” la Kanal D.

Un moment cu adevarat special a fost acela in care Bianca Dragusanu, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”, si Victor Slav, prezentator al show-ului „WOWBiz”, au urcat impreuna pe scena pentru a-si adjudeca Premiul pentru cea mai spectaculoasa revenire in televiziune. Cei doi formeaza un cuplu minunant si au devenit si colegi, odata cu intrare lor in echipa Kanal D.

Citește și: Vești mari! Ce se întâmplă cu băiețelul bolnav de autism al Violetei, femeia care a murit la doar o lună după ce echipa emisiunii i-a refăcut casa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top