Connect with us
Câștigător Românii au talent 2018 - Cine a câștigat finala sezonului 8 al show-ului difuzat de Pro TV

Românii au talent

Câștigător Românii au talent 2018 – Emil Rengle a câștigat finala sezonului 8 al show-ului difuzat de Pro TV

Câștigător Românii au talent 2018. Sezonul 8 din Românii au talent s-a terminat pe 1 iunie 2018 și am aflat cine a câștigat marele premiu de 120.000 de euro pus în joc în marea finală.

UPDATE: Dansatorul Emil Rengle este marele câștigător al sezonului 8 al emisiunii Romanii au talent.

Totodată, el a obținut și premiul de originalitate.

Podiumul din acest sezon a fost completat de balerina Bianca Badea, locul 2, și de dansatoarea Alla.

Este pentru prima dată când un număr de dans câștigă show-ul de talente.

Știre initiala.

Sunt 11 finaliști rămași în competiție, dar doar unul dintre ei va pleca acasă cu banii.

În competiție au mai rămas Alex Ștefănescu, Alla, Ana Cernicova și Amelia Uzun, Bianca Badea, Cesima Nechifor, Duo Romance, Emil Rengle, Natalia Lukiv și Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Ripperz Crew, Sergiu Hudrea.

Zece dintre finaliști au fost trimiși în finală de telespectatori. Al 11-lea a fost stabilit de jurați. Este vorba de tânărul pianist de doar 12 ani Nicholas Obedeanu Mihalache.

Finala emisiunii „Românii au talent” sezonul 8 începe vineri, de la ora 20.30 pe PRO TV și se termină după miezul nopții. Huff.ro vă va ține la curent cu castigatorul concursului.

Cine a câștigat sezonul 8 Românii au talent – Momentele care au ajuns în finală

Alex Ștefănescu

Alla

Ana Cernicova și Amelia Uzun

Bianca Badea

Cesima Nechifor

Duo Romance

Emil Rengle

Natalia Lukiv și Bogdan Boie

Nicholas Obedeanu Mihalache

Ripperz Crew

Sergiu Hudrea

Câștigător Românii au talent 2018 – Cine luptă pentru premiul de originalitate

Roxana Zorzolan, trupa Idiot, Emil Rengle, Natalia Duminică și Signature by Adrian Popita sunt concurenții care luptă pentru votul tău și pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Acum TU decizi cel mai original moment de la Românii au talent și îl poți premia cu votul tău.

Cei cinci candidați la premiul de originalitate au uimit publicul de fiecare data când au urcat pe scenă, au transmis emoție, au stârnit hohote de râs, au adus senzualitate, energie și foarte multă bucurie, iar acum creativitatea lor poate fi răsplătită cu votul tău!

Roxana Zorzolan – 08, trupa Idiot – 17, Emil Rengle – 29, Natalia Duminică – 35 și Signature by Adrian Popita – 41 pot fi votați până vineri, în marea finală, prin SMS trimis la numărul 1264 (tarif 0.46 euro – inclusiv TVA), folosind ca text numărul fiecăruia din concurs, sau online pe romaniiautalent.protv.ro.

“Românii au Talent” este un show tv difuzat de postul PRO TV, în cadrul căruia românii care cântă, dansează sau se pricep să facă lucruri interesante se luptă pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro.

Jurații emisiunii sunt Andra, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu, iar prezentatorii emisiunii sunt Smiley și Pavel Bartoș.

Anul trecut, finala Românii au talent a fost câștigată de Lorelai Moșneguțu, tânăra fără mâini și fără picioare care a impresionat România cu talentul ei de a cânta.

Anterior, marele premiu fusese câștigat de Laura Bretan, micuța cu o voce de soprană.

Ceilalți câștigători au fost rapperul Adrian Țuțu (sezonul 1), iluzionistul Cristian Gog (sezonul 2), dresorul canin Bruno Iacobeț (sezonul 3), formația Brio Sonores (sezonul 4), echipa de speedcubing formată din Martin Fronescu (13 ani), Flavian Glonț (18 ani) şi Cristian Leana (21 de ani) (sezonul 5).

1 Comment

1 Comment

  1. Freddy

    2018-06-02T00:57:43+03:00 at 0:57

    Mai ducetiva dracului de ROMANI PROSTI SI INCOMPETENTI ! In loc să alegeți un om care are nevoi alegeți un căcat de poponar jegos și împuțit care dansează că un schizofrenic! Care nu are nici un stil de dans și nici un chin in dansul ăla …. Dansuri de căcat ca alea fac la minut și mă mențin și ore întregi! Dar un balet performant și muncit nu vezi zilnic ! ROMANI PTOSTI SI IDIOTI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top