Connect with us
Cătălin Cazacu vorbește despre eliminarea de la “Exatlon”

TV

Cătălin Cazacu vorbește despre eliminarea de la “Exatlon”

Pilotul de curse și preferatul fanelor, Cătălin Cazacu, a părasit competiția Exatlon ieri seară. Acesta a făcut și primele declarații.

“Astazi, mi-am dat seama că, pentru mine, asta-i linia de finish!”, spune acesta.

Cea mai îndrăgită competiție, “Exatlon”, se apropie cu pași repezi de marea finală, atât de așteptată, care va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. După plecarea Larisei din echipa Faimosilor, a mai venit rândul altui atlet să părăsească competiția.

“Eu zic ca vor exista tot timpul, indiferent pe ce parte a Globului vor fi. (…) Radem, glumim … este sfarsitul jocului. Toti oamenii care au ajuns aici sunt invingatori, sunt foarte buni si toti merita sa ajunga in finala. Indiferent care dintre noi, in orice ordine pleaca, nu are niciun motiv pentru care sa fie suparat”, a spus Catalin Cazacu la inceputul competitiei de ieri seara.

Miza jocului a fost dublă aseară și, în afară de jocul de protecție, s-a jucat și pentru casă, pentru ultima dată. Înainte de confruntarea dintre echipe, Vladimir a mărturisit că, indiferent de cum vor decurge lucrurile, și el ar vrea sa rămână la “coteț”.

“Cotetul, baraca, insemna experienta completa , este chintesenta pentru ca este putinul ala din care ajungi sa fii satul”, a spus Vladimir.

Războinicii și-au adjudecat victoria

Jocul a fost extrem de tensionat între cele două echipe, însă, la final, Războinicii și-au adjudecat victoria împotriva Faimosilor, cu scorul de 10-3. Cătălin Cazacu a fost eliminat aseară, în urm Arenei Exatlon. Cătălin Cazacu parcă și-a presimțit dar și dorit plecarea din marea competiție și mărturisește că este recunoscător pentru experiență trăită aici, la Exatlon, timp de patru luni.

Citește și: Exatlon 20 mai 2018 – A fost eliminat! Cătălin Cazacu pleacă acasă

“E prima Arena la care am venit impacat si am simtit ca este un moment bun (face referire la plecare – n.r.). (…) In ultimele patru luni am avut niste superstitii, dar astazi le-am incalcat pe toate, in dorinta de a iesi.

Si, simplul motiv pentru care mi-am dorit sa ies este ca, in “distibutia asta” (face referire la faptul ca au ramas doar el si Vladimit Draghia in concurs, din partea echipei Faimosilor – n.r.), Vladimir merita sa mearga mai departe. Astazi, mi-am dat seama ca, pentru mine, asta-i linia de finish!

Nu-mi este rusine ca plec, si ma simt atat de usurat! Am tot respectul pentru cei care m-au votat si ma bucur ca m-au salvat de atatea ori. Sunt multumit de cei care raman la Exatlon de acum incolo!”, a declarat, vizibil emotionat, Catalin Cazacu, inainte de a-si lua ramas bun de la colegii de competitie.

În următoarea etapă a concursului se va concura individual. Fiecare concurent va juca împotriva celuilalt. Vor fi meciuri mixte, iar din cei cinci atleți rămăși în competiție vor rămâne, după jocul din această seară, patru.

La ceremonia de deschidere de mâine seară, Cosmin Cernat ne va oferi detalii despre cum se va desfășura semifinala în care vor jucă cei patru rămăși la Exatlon.

Nu ratați semifinala, mâine seară, și MAREA finală, miercuri, 23 mai, de la oră 19:45, în direct, din Republica Dominicană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top