Connect with us
Detalii din culisele serialului "Las Fierbinți". Cum a luat naștere ideea

TV

Detalii din culisele serialului „Las Fierbinți”. Cum a luat naștere ideea proiectului

„Las Fierbinți” este unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite seriale tv românești. Actori cunoscuți, care reltează aspecte din viața la țară, fac deliciul publicului în fiecare joi, la Pro Tv.

Actorul Constantin Diță, care îl întruchipează pe Giani în serialul „Las Fierbinți” a povestit pentru click.ro cum a luat naștere ideea acestui serial. În plus, actorul a povestit și ce înseamnă acest serial pentru el.

„Foarte multe, având în vedere că este un proiect demarat de noi. De trupa asta care s-a format la “Vine Poliţia”. Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul.”, a povestit „Giani” pentru click.ro.

Cum au fost alese personajele din „Las Fierbinți”

„Tatăl lui Bobiţă a fost cârciumar şi a zis să joace şi el rolul unuia. Eu am fost rocker, dar m-am gândit la Giani care vine din Italia şi e băiat descurcăreţ. Mi-a fost greu să-l fac pentru că eu nu am fost băieţaş niciodată. Am fost rocker pe vremuri.”, a mai spus Constantin Diță.

Actorul Constantin Diță a povestit și o întâmplare amuzantă de pe platourile de filmare.

„Ne distrăm foarte mult, mai ales când e şi un pic de de oboseală. De exemplu, Vasile, primarul interpretat de Gigi Ifrim, trebuia să intre în bar. Şi noi ne-am gândit să-i turnăm ţuică în loc de apă, pentru că urma să ceară un pahar de ţuică. El a băut, a fâcut „hâc” şi apoi a spus replica. Gigi a fost super profesionist, a dat ţuica peste cap şi a apoi a dat textul. Noi ne aşteptam să zică, băi, sunteţi nebuni, ce-i asta, dar a fost super băiat.”, a povestit actorul pentru click.ro.

Ce nu se știe despre Giani din „Las Fierbinți”

„Sunt însurat cu actriţa Raluca Oana Rusu, e profesoară la UNATC, avem doi copii şi cel mare, Vladimir, de 7 ani, a apărut în episodul special de Crăciun, anul trecut. Cel mic are un an şi două luni”, a mai spus Constantin Diță pentru click.

”Las Fierbinţi” este un serial de comedie românesc care a debutat la Pro TV în martie 2012. Cel de-al zecelea sezon a început pe 15 septembrie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.30, cu excepţia zilelor în care Pro TV transmite meciuri din Europa League, când serialul începe de la ora 20.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top