Connect with us
Războinicul Cătălin, eliminat de la „Exatlon”! Dezvăluirea care i-a uimit pe toți: „În viața de zi cu zi sunt...”

TV

Războinicul Cătălin, eliminat de la „Exatlon”! Dezvăluirea care i-a uimit pe toți: „În viața de zi cu zi sunt…”

Faimosii s-au mobilizat in jocul de aseara si au reusit pentru a doua oara consecutiv de a-si castiga protectia in fata eliminarilor, iar Catalin Dumitrescu a fost cel care a plecat inapoi in Romania.

Dupa iesirea din concurs a Simiei Taran de saptamana trecuta, in editia de aseara “Exatlon”, un baiat si-a luat adio de la competitie, in urma duelului sportiv. Inaintea meciului de aseara, cele doua echipe isi faceau strategiile si isi exemplificau avantajele in fata adversarilor.

Cel de-al saselea joc de protectie de la “Exatlon”, unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, a fost castigat de Faimosi, cu scorul de 10 la 8. Jocul de aseara a avut si o particularitate, intrucat echipa rosie a avut posibilitatea de a alege ca un jucator din echipa adversa sa nu evolueze impotriva lor in acest concurs; strategia acestora a fost aceea de a-l scoate din jocul de aseara pe Alin Andronic.

Dupa trei eliminari de la Faimosi si doua de la Razboinici, de la inceputul competitiei Exatlon, scorul meciului de aseara a fost unul strans, diferenta dupa fiecare duel fiind de maximum un punct intre echipe.

Citește și: Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor lua parte la Exatlon 2! Ce rol vor avea

Meciul de stafeta s-a dat intre Cristina Nedelcu si Mirel Dragan, de la Faimosi, si Iulian Pitea si Ana-Maria Otvos, de la Razboinici. Cei doi Faimosi i-au invins pe adversari, finalizand jocul cu scorul de 10 la 8 in favoarea lor.

La duelul spre eliminare au fost trimis doi Razboinici: Catalin Dumitrescu, concurentul cu cele mai slabe rezultate in aceasta saptamana, si Doru Mesesan, propus in unanimitate de echipa sa. Este a doua oara cand Doru s-a aflat in aceasta postura.

Daca in prima parte a jocului pentru eliminare, intre cei doi concurenti, Catalin avea un avantaj considerabil si parea ca il va invinge pe Doru, iata ca cel din urma a recuperat si a castigat duelul, trimitandu-l pe Catalin acasa, in Romania. Coechipierii i-au felicitat pe amandoi la finalul cursei, avand cuvinte de lauda la adresa lui Catalin, spunandu-i ca acesta a fost unul dintre cele mai bune trasee ale lui.

Care este meseria lui Cătălin Dumitrescu

Catalin Dumitrescu, inainte de a parasi Republica Dominicana, a tinut sa impartaseasca in fata milioanelor de telespectatori un lucru deloc stiut de catre cei din fata micilor ecrane si coechipieri. Discursul lui a fost aplaudat, atat de fostii colegi, cat si de adversari.

Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci in viata de zi cu zi sunt politist! Sunt mandru ca fac aceasta meserie. Nu am vrut sa ma folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la Exatlon.

Tin sa imi salut pe aceasta cale toti colegii din Politia Romana si sa transmit un mesaj catre telespectatori: as vrea ca prin participarea mea in acest concurs, lumea sa isi schimbe modul in care percep .

Consider ca telespectatorii au in fata lor un alt exemplu de politsit, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la munca si isi face meseria, ci participa si la competitii de fitness si este si model”, a spus aseara Catalin Dumitrescu, fiind aplaudat calduros de concurenti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top