Connect with us
Liga 1: Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște și FC Viitorul VS FC Hermannstadt azi live

Sport

Liga 1: Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște și FC Viitorul VS FC Hermannstadt azi live

Liga 1 continuă astăzi cu două meciuri importante. Academia Clinceni joacă cu Chindia Târgovișite, live pe HUFF.ro și televiziuni începând cu ora 17:00. Al doilea meci important de astăzi din Liga 1 este cel disputat între FC Viitorul și FC Hermannstadt care este difuzat de la ora 20:00. Ambele meciuri sunt transmise la TV de Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar și live stream online pe HUFF.ro și site-urile televiziunilor.

Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște

Meciul dintre Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște începe la ora 17:00 și este difuzat de Look Sport și Digi Sport. Acesta poate fi urmărit și online pe site-ul digisport.ro, looksport.ro și digionline.ro. De asemenea abonații Orange, Vodafone, UPC pot urmări meciul în platformele lor online de live streaming legal.

HUFF.ro face live text pentru ambele. Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște este disputată și live text pe HUFF.ro începând cu ora 17:00. Și așa cum v-am obișinuit aici vedeți primi live scorul, golurile în format video și orice moment important de pe teren.

FC Viitorul VS FC Hermannstadt

De la ora 20:00 începem să comentăm impreuna meciul dintre FC Viitorul VS FC Hermannstadt, acesta este transmis pe TV de Look Sport și Digi Sport 1. Live text sub format video, foto și comentarii pe HUFF.ro. La fel ca și la meciul de la ora 17:00, la ora HUFF confruntarea dintre Viitorul și Hermannstadt este live score, goluri video și toate fazele importante din meciul de fotbal.

Cum poți vedea live stream meciurile dintre Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște și FC Viitorul VS FC Hermannstadt?

Cele două meciuri sunt transmise pe digionline.ro, unde dacă sunteți abonat DIGI vedeți gratuit live stream de la Academica Clinceni VS Chindia Târgoviște și FC Viitorul VS FC Hermannstadt. De asemenea gratuit pe site-ul digisport.ro.

Abonații Orange TV au la dispoziție aplicația Orange TV. Abonații UPC Vodafone Fix, au la dispoziție platforma Horizon.

Viitorul-Hermannstadt, echipe probabile

Viitorul: Căbuz – Mladen, Achim, V. Ghiță, Cr. Ganea – A. Ciobanu, Artean, G. Iancu – A. Chițu, Munteanu, Rivaldinho. Antrenor: Gică Hagi

Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Stoica, Vieira, Vodă – Dâlbea, Romario – Petrescu, Dumitriu, Cordea – Ad. Bălan. Antrenor Ruben Albes

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top