Retete de Pasti: Friptura de miel

17.04.2020
Retete de Pasti: Friptura de miel

Nu poate sa lipseasca pe masa de Pasti friptura de miel. Fiecare gospodina are propiile sale secrete pe care le tine bine ascunse si cu greu ne sunt impartasite, noi va prezentam o reteta de pasti: Friptura de miel care speram sa va placa.

Reteta de friptura de miel de mai jos este una foarte simpla si poate fi preparata foarte usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti carnea cu 24 de ore inainte si sa o lasati in frigider pana a doua zi cand o serviti.

Ingredinte reteta de pasti: Friptura de miel

  • 1 pulpa de miel
  • 2 capatatani usturoi,
  • condimente (sare, cimbru, piper, rozmarin)
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare reteta de pasti: Friptura de miel

  • Carnea de miel se prepara cu 24 de ore inainte ca aceasta sa fie gatita si servita. Se condimenteaza bine cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Pe alocuri se fac mici „buzunarele” cu ajutorul unui cutit unde se introduc bucati mici de usturoi. De asemenea peste carne presarati usturoi zdrobit. Se lasa la frigider pana a doua zi si mai apoi se pune in cuptor.
  • Incalzim cuptorul bine
  • Se aseaza intr-o tava unde punem uleiul si apa si o dam la foc mediu circa 30 de minute. In tot acest timp o verificam cat se poate de des pentru a ne asigura ca se prepara bine, poate fi si intoarsa pe mai multe parti.
  • Cand este bine rumenita si patrunsa se poate scoate din cuptor

Pofta bună !