Connect with us
Cea mai puternică rugăciune de rostit în ziua Înălțării Sfintei Cruci

Spiritualitate

Cea mai puternică rugăciune de rostit în ziua Înălțării Sfintei Cruci

Înălțarea Sfintei Cruci este una dintre cele mai vechi sărbători, în care este cinstită crucea pe care Domnul nostru Iisus a fost răstignit. Oamenii sărbătoresc această zi cu credință și evlavie în suflet și respectă mai multe tradiții pentru a le merge bine tot restul anului. De altfel, credincioșii merg la biserică și se roagă pentru sufletele celor adormiți, precum și pentru sănătatea, înțelegerea și bunăstarea familiei. Crucea este cel mai important simbol creștin, pe care toți oamenii, de la mic la mare, îl știu. Află care este cea mai puternică rugăciune ce poate fi rostită în această zi, care va ajunge la Domnul și îți va aduce mare noroc.

Cea mai puternică rugăciune

La data de 14 septembrie se sărbătorește Înălțarea Sfintei Cruci, o zi importantă pentru românii de pretutindeni. Luni, credincioșii merg la biserică, respectă mai multe tradiții și obiceiuri vechi și se roagă pentru sănătate. Tradiția creștină spune că mama Sf Constatin cel Mare a poruncit găsirea Lemnului Sfânt.

Citește această rugăciune în mare zi, iar iubirea și norocul vor veni înapoi în viața ta, familia se va bucura de liniște și pace și bunăstarea va fi la ea acasă.  Această rugăciune ne va aduce liniștea interioară și ne va ajuta să găsim mai ușor o rezolvare pentru cele mai mari probleme care ne apasă.

Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmații Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născatoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top