Connect with us
La mulți ani de Sfântul Filip. Mesaje și felicitări pentru toți cei care poartă acest nume

Spiritualitate

La mulți ani de Sfântul Filip. Mesaje și felicitări pentru toți cei care poartă acest nume

La mulți ani de Sfântul Filip. În fiecare an, pe 14 noiembrie este sărbătorit Sfântul Filip. Anul acesta, în aceeași zi se lasă sec pentru Postul Crăciunului, sau Postul Nașterii Domnului. Sfântul Apostol Filip este cel de-al treilea apostol chemat la misiune de către Mântuitorul Iisus Hristos. Era o persoană cu foarte multă înţelepciune, îndeletnicindu-se cu cărţile proorocilor. Filip l-a găsit pe Dumnezeu după botezul sau în Galileea. Mântuitorul îl cheamă pentru a-l urma. Iar Filip, întâlnindu-l pe Natanael îi spune: „Am aflat pe Cel despre Care a scris Moise în Lege şi prooroci, pe Iisus, fiul lui Iosif cel din Nazaret”

Mesaje pentru cei care poartă acest nume sfânt

Filip, îți urez la mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

La mulți ani, Filip! De ziua numelui tău îți doresc multă sănătate, bucurii și realizarea tuturor dorințelor.

De ziua ce-ţi surâde-n prag / Şi-i porţi frumosul nume / Eu îţi doresc tot ce-i mai drag / Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani, Filip!

Filip, de ziua ta onomastică, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani cu multă sănătate și multe împliniri!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

Calendar ortodox 14 noiembrie 2020

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top