Connect with us
Mesaje și urări de Sfânta Sofia. Urări de LA MULȚI ANI pentru prietene, iubite, soții, mame fiice

Spiritualitate

Mesaje și urări de Sfânta Sofia. Urări de LA MULȚI ANI pentru prietene, iubite, soții, mame fiice

Mesaje și urări de Sfânta Sofia și cele mai frumoase felicitări! Cum să transmiți LA MULȚI ANI sărbătoritelor din 17 septembrie.

Sfânta Sofia este sărbătorită pe 17 septembrie, iar multe românce îi poartă numele. Huff.ro te ajută să găsești cele mai frumoase idei de mesaje, sms-uri cu urări și felicitări pentru femeile din viața ta cu numele Sofia! La mulți ani sărbătoritelor!

Mesaje și urări de Sfânta Sofia. Cum să transmiți cea mai frumoasă felicitare

Sfânta Muceniță Sofia este sărbătorită pe 17 septembrie, împreună cu fiicele sale Pistis, Elpis și Agapis.

Numele Sofia înseamnă „înțelepciune” și provine din greacă, iar fiicele sale au fost numite după cele trei virtuți creștine: Pitias – credință, Elpis – nîdejde, Agapis – dragoste.

Urări, mesaje și felicitări pentru româncele care poartă numele Sofia

Felicitari de Ziua Numelui – La Multi Ani Sofia! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Sofia!

Sfânta Sofia 2019, 17 septembrie. Mesaje LA MULȚI ANI pentru Sofia. Felicitări pentru Sofia! La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Zi sfântă De Sfântă Sofia, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Toata fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!

Sofia! Da, tu! Esti data in urmarire de catre gasca de prieteni, caci azi e ziua ta si toţi vor sa te ureze şi sa te îmbrăţişeze! Ma alatur si eu lor, sperand ca te vom gasi, dar pana una-alta, iti zic acum: La multi ani!

Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubito!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău La Mulți Ani, Sofia!

Prietena mea, Sofia Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani!

La mulți ani Sofia! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Sofia!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Sofia!

Felicitări și poze cu Mesaje și urări de Sfânta Sofia

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top