Connect with us
Povestea INCREDIBILA a icoanei facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Gura Humorului

Spiritualitate

Povestea INCREDIBILA a icoanei facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Gura Humorului

Au avut nevoie de o minune si icoana Fecioarei Maria i-a salvat. Credinciosii cu greutati cumplite au fost ajutati de divinitate. Afla povestea iconei.

Credinciosii vin din toate colturile lumii pentru a se ruga la icoana facatoare de minuni, iar Fecioara Maria le asculta rugile. O astfel de poveste este a unei familii din Iasi care nu putea avea copii. S-au rugat din toata inima in biserica „Sfintii Constantin si Elena”, unde este adapostita icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria, iar dupa un timp s-au intors la lacasul de cult. Aveau in brat un copil si i-au spus parintelui ca bebelusul a venit pe lume datorita milosteniei Fecioarei Maria, care a facut o minune pentru ei.

O credincioasa a venit tocmai din Germania la Gura Humorului, pentru a se ruga la icoana. Problema ei era ca nu isi putea recapata sanatatea psihica, iar Fecioara Maria a facut o minune prin care a vindecat-o.

O femeie din Sacele s-a rugat pentru fiica sa la icoana facatoare de minuni, iar aceasta a fost vindecata de o boala cumplita: epilepsia.

Icoana Fecioarei Maria a ajutat in multe randuri locuitorii din Gura Humorului. Ei povestesc cum o familie a gasit calul ratacit, dupa ce zile intregi au suferit din cauza pierderii si s-au rugat. O alta intamplare miraculoasa este cea a unui contabil care a fost batut si furat (avea o geanta cu suma de 80.000 de lei). Maica Domnului l-a ajutat sa recupereze suma furata, care, ca prin minune, i-a fost aruncata pe geam in casa.

Cum a ajuns icoana la Gura Humorului? In 1968 o vaduva credincioasa a donat bisericii “Sfintii Constantin si Elena” o icoana pe care parintele Cleopa o dusese sa fie sfintita la manastirea Sihastria, din judetul Neamt. Oameni din toata tara si din strainate vin sa se roage la icoana facatoare de minuni.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top